Nekteri si uz vsimli. Pri zakladani novych temat probehne kontrola zda takove tema tu uz neexistuje. cimz se eliminuje par duplicitnich temat.
Pokud s timto doplnkem budete mit nejake problemy tak jen piste.
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
Tak jen trošku nevím zda je chyba u mě nebo kde.. Když jsem dal upravit hlavní příspěvek v jednom vlákně, tak upravit to šlo ale při ukládání změněného hlavního příspěvku mi to nedovolilo ukončit požadovvanou operaci z důvodu, že tento název už je použit jinde.. To je trochu divný, že při úpravě hl. příspěvku jsem nucen změnit název celého vlákna..
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
Opraveno: editace starsiho prispevku - nyni se nekontroluje.
Doplneno: styl v cervenem ramecku.
Zmena: kontrola je funkcni jen pro sekci Rady a jeji subfora.