Benzínové čerpadlo
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
Benzínové čerpadlo
Mám jen takovej dotaz.ted jsem měnil přítelkyni na jejim 1.3bmm palivový čerpadlo a nějka mi nešlo ven, po prozkoumání toho druhého které jsme měl mimo auto jsem zjistil že je jakoby v nádrži zajištěný a to tak že se dá do nádrže a pak pootočí dokola aby se zajistilo.je to nějakej rok co jsme doloval benzínovou pumpu ze svýho auta ale to je 1.3mpi a je tam trochu jiná pumpa ale co si pamatuju tak jsme s tím taky trochu zápasil jak jí dostat ven a po tom co jsme jí vrátil do auta tak mi toršku blbě ukazuje palivoměr.tak se chci zeptat jestli se taky tímhle způsobem jako je to u bmm zajistí ta pumpa u mpi v nádrži tím že se pootočí a nebo je tam jen položená?pokud to je na stejnym principu jako u bmm že se dá do nádrže a pak pootočí do strany aby se zajistila tak už vím proč mi to ukazuje blbě.prostě jsem jí jen hodil do nádrže a zašpuntoval
jde mi právě o to že bych to kdyžtak zítra vyndal pokud to tak je a předělal to ať už mi to ukazje správně.a hlavně i když mi to rozsvítí rezervu tak chcivlku po tom co to začne svítit už mi začne zdechávat auto na benzín takže to asi i nějak špatně saje benzín.díky za odpovědi vláďa
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
Re: Benzínové čerpadlo
Do 09/96 se dělaly čerpadla a nádrže s bajonetovým zajištěním, od 10/96 se dodávaly jiná čerpadla už jenom zavěšená na přírubě v hrdle nádrže.
Při montáži se musí dát pozor, aby se neohnulo ramínko plováku při průchodu přes hrdlo, dává se to tam dost natěsno. Plovák s celým čerpadlem by měl být natočený do správné polohy, na přírubě čerpadla a na nádrži jsou u novějšího provedení šipky, které musí být proti sobě.
Při montáži se musí dát pozor, aby se neohnulo ramínko plováku při průchodu přes hrdlo, dává se to tam dost natěsno. Plovák s celým čerpadlem by měl být natočený do správné polohy, na přírubě čerpadla a na nádrži jsou u novějšího provedení šipky, které musí být proti sobě.
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
Re: Benzínové čerpadlo
aha tak to jsem si v tom případě asi torchu přihnul to ramínko,šlo to tam dost blbě.stejně to vyndám ven a zkusím to nějak narovnat jestli bude ohnutý.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)