Dobrá restaurace v HK
- DJ.Mara
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá restaurace v HK
Ahoj, poraďte nějakou dobrou restauraci v HK, kam vzít přítelkyni na Valentýnskou večeři???
Octavia I combi 1.9 TDi zatím 66Kw 
- Market
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dobrá restaurace v HK
Mexita není špatná
Někdy potřebuješ dostat přes ústa, aby jsi se probral a pár věcí ti došlo...teď jen najít kout, kde si vylížeš rány a budeš se moc dát dohromady!!
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Mexita neni spatna, dobre tam vari. Chodim tam na obedy, ale blbe se tam parkuje. Teda pokud nechces platit to vypalny co je na Velkem namesti.
Duran je zase luxus s vlastnim parkovanim. Ale jidlo tam je trosicku jinde jak kvalitove tak cenove.
Dobrou zkusenost mam s U Motlu. Je to mala restaurace s velkyma porcema za dobrou cenu. Jedine ze to je takove zastrcene a bez mapy to nenajdes
Ale zase je to kousek od Hvezdarny (asi bude vecer uz zavrena) a take je tam vyhlidka na cely HK. Pro nekoho krasna romantika.

Duran je zase luxus s vlastnim parkovanim. Ale jidlo tam je trosicku jinde jak kvalitove tak cenove.
Dobrou zkusenost mam s U Motlu. Je to mala restaurace s velkyma porcema za dobrou cenu. Jedine ze to je takove zastrcene a bez mapy to nenajdes
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
- DJ.Mara
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm ta U Motlu vypadá dobře. A vyhlídka též, jen doufám, že nebude moc zima.
Díky za tip.
Octavia I combi 1.9 TDi zatím 66Kw 
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
V HK jsem se vždycky výborně najedl v "restauraci" přímo v hlavním vlakovém nádraží
Ale na romantické chvíle se slečnou to tam asi nebude, pokud tam tedy od mé poslední návštěvy neproběhla nějaká zásadní rekonstrukce a také změny v nabízeném sortimentu

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Inflagranti naproti krajskýmu soudu .
Škoda že jdeš na Valentýna (14.2)to mám noční jinak by jsme mohli pokecat, určitě budete koukat na hradec skoro od našeho baráku
Škoda že jdeš na Valentýna (14.2)to mám noční jinak by jsme mohli pokecat, určitě budete koukat na hradec skoro od našeho baráku
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
sportbar stěna nebo tak nějak,dobře tam vaří a je to nekuřácký... pro mně výhoda
- Danis
- Kontaktovat uživatele:
inflagranti souhlas, je to dobrá restaurace.
Duran mě při poslední návštěvě zklamal....přítelkyně z toho zas tak moc nadšená nebyla a co mě dostalo, tak byly červeno-bílý kostičkatý ubrusy
Duran mě při poslední návštěvě zklamal....přítelkyně z toho zas tak moc nadšená nebyla a co mě dostalo, tak byly červeno-bílý kostičkatý ubrusy
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem našel něco málo tak snad si vybereš z nabídky
,nejsem znalec všech restaurací
.
http://www.hradeckralove.cz/denni-menu/restaurace/
http://www.hradeckralove.cz/denni-menu/restaurace/
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda