Utěsnění chladící soustavy

AEF
Jencech - FK

Utěsnění chladící soustavy

Příspěvek od Jencech - FK »

Zdravím, hledal jsem ale nenašel jsem zda jste tu už někdy řešili přípravek pro utěsnění chladící soustavy. Protože jsem nedávno na mé Felicii spozoroval, že mi kape voda z chladiče pouze když je chladící soustava ohřátá a je v ní tlak. Napadli, mě dvě věci jak ten uník vyřešit, buď chladič vyndat najít díru a tu díru nějak zavařit, zalepit nebo tak něco :D a nebo zajet na benzinku koupit ten zmiňovaný přípravek pro utěsnění chladící soustavy a naředit ho s chladící kapalinou a pak jen čekat co se stane, brouzdal jsem na netu po pár fórech a dozvěděl jsem se, že to někdo skusil a prý mu to ucpalo topení a chladič, takže nevím zda to mám téš skusit a nebo tu díru rači něčím zalepit. Díky za vaše rady Džanek :flower:
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 23. úno 2012 19:44:44, celkem upraveno 1 x.
Chose

Re: Utěsnění chladící soustavy

Příspěvek od Chose »

Už sem ten zázračný přípravek párkrát použil a ještě se nestalo že by to ucpalo cladič nebo radiátor topení,ale to sem do chladícího systému nikdy nedal celé balení :salut:
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Utěsnění chladící soustavy

Příspěvek od 103457 »

Já těmhle bazmekům nevěřím. Raději bych volil jinej chladič. Čína nevyjde na tak veliký peníze a máš klid v duši.
http://www.e-cat.cz/c-1314088_1960741_1 ... izace.html

Jo jinak naši dědkové lily do chladící soustavy logr z kafe, ten utěsňoval. ;)
Odpovědět