Vadné dobíjení a kontrolky

Revontulet - FK

Vadné dobíjení a kontrolky

Příspěvek od Revontulet - FK »

Zdravím, na začátku roku mi z ničeho nic odešla baterka, nastartoval jsem s pomocí druhé a během jízdy se mi rozsvítily
kontrolky ABS a brzd. Po výměně baterky bylo všechno v pořádku, ale zhruba po měsíci se tyto kontrolky rozsvítily znovu.
Stalo se to při jízdě do nadzemních garáží, při dalším nastartování nesvítily, tak jsem myslel, že se mi v tom stoupání
jenom přelila kapalina, ale po chvíli se rozsvítily opět a chvíli na to se k nim přidala i kontrolka airbagu. Zkontroloval jsem
napětí a ukazovalo 16.8 V, po výměně relé dobíjení už se ABS ani brzdy nerozsvítily, ale airbag svítí pořád. Netuší někdo,
co by s tím mohlo být? Díky :)
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Vadné dobíjení a kontrolky

Příspěvek od Maty »

diagnostiku jsi zkoušel ?
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Honzis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzis »

...airbag si pamatuje, ze byl v minulosti problem. Musis diagnostickym kabelem smazat chybu z pameti zavad a bude vsechno v poradku.
Revontulet - FK

Příspěvek od Revontulet - FK »

Díky, na diagnostiku se chystám, ale zajímalo mě, jestli je tohle chování běžný, nebo jestli bych taky neměl nechat zkontrolovat elektriku. Rozsvěcí se tyhle kontrolky při problémech s dobíjením?
Odpovědět