Dopravní nehoda

pokec o všem možném i nemožném
Sonic - FK

Dopravní nehoda

Příspěvek od Sonic - FK »

Ahoj mám dotaz dnes jsem couval a přehlidl auto a nabouřil jsem ho ma (mel ho zaparkovany pred barakem)v haji svetlo,blatnika a nraznik,sepsali sem protokol o nehode atd jak to ted bude?uato mam posjistene samozrejme kolik budu platit bude to hodne spatny? já nemam skoro nic jen zadni svetlo... diky za rady
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Re: Dopravní nehoda

Příspěvek od RockSolid »

Řekl bych,že nebudeš platit nic,od toho je snad povinné ručení..Tobě ale nikdo nedá ani korunu,když jsi zavinil nehodu,to bys musel mít havarijní
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
Sonic - FK

tak na moje auto já docela kašlu mě nic není já mám jen kryt svetla v haji,ale on ma vrazeni svetlo dovnitr a naraznik a blatnik na srac,tak se bojím abych neplatil opravu ja si auto opravim za par korun
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Nic platit nebudeš,zaplatí to za tebe pojištovna,od toho jim platíš ;)
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

akorat prijdes o bonusy u pojistovny,jestli nejaky mas,jinak nic platit nebudes. pokud majitel dostanu castku ktera mu bude stacit,pokud ne,mohl by po tobe pozadovat zbytek v obcanskym sporu,ale to je nepravdepodobny,z my zkusenosti kdyz mi pojistovna vyplacela tak este zbylo.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Sonic - FK

dik moc hned je mi líp :) tak ted jen potrebuju levy zadni svetlo a mam opraveno :)
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

No nestačí to jenom sepsat, hlavně to musíš nahlásit své pojišťovně a to bezodkladně.
Sonic - FK

Tak nahlášeno,ale borec děla problémi prj to chce napsat na jeho havarijní kde ma spoluucast ktrou bych ja prej zaplatil,ale po porade s rodinou sme to napsali na mou pojistku a tim to je prej vyreseno ale on vyhrozuje policajtama,ale co vim tak snima nic nezmuze ja mu podepsal zavineni a tim to prej hasne :) co vy na to?
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Však on to může klidně řešit přes svoji havarijní pojistku, když na to jeho pojišťovna přistoupí, ale obě pojišťovny musí být o tom vyrozuměny, aby se škoda neplatila dvakrát, protože by v tom případě mohlo jít o "Pojistný podvod".
Sonic - FK

napsalo se to na me a je klid :) ale diky za rady :) akorat borec doufal ze ze me vytahne prachy bokem no tak dela ramena
Odpovědět