Samolepky a štítky u motoru

karoserie, narazniky, skla atd.
vjost - FK

Samolepky a štítky u motoru

Příspěvek od vjost - FK »

Zdravím. Jsem tu poměrně nový, tak se omlouvám za tu haldu dotazů, ale zeptat se musím. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá nápad kde by se daly sehnat štítky a nálepky, které jsou u motoru pod kapotou. Výrobní štítek není problém najít, ale ty samolepky jsou šílené. Nikde je nemohu najít a už jsem zkusil i http://www.skoda-dily.cz podle kódu a nic. http://img.skoda-virt.cz/vase_auta_uplo ... -56_76.jpg Tady je má jeden pán na FUNce a píše, že se dají splašit, ale když mi nepomohl ani stýček google a ani anglické nebo německé výrazy, tak je to zlé :(
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Samolepky a štítky u motoru

Příspěvek od Maty »

zajdi do škodovky
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
vjost - FK

Tak ono asi nebude složité to vyrobit. Žlutou varovnou už mám. Sice jsem musel hledat u vw, jak je to německy, protože to tam prostě nemám a nechápu, jak se může něco odloupnout pod kapotou. Ale s tou tabulkou se mi moc mrcasit nechce. Ale když nebude nikdo vědět kde bych to krom škodovky mohl sehnat, tak sem uploadnu můj výtvor.

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 03. bře 2012 22:23:28, celkem upraveno 2 x.
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

ta černá nálepka : 1U0 010 247 R ... stále mě ve škodovce strašnej majlant ... 13,2kč :P
Ten homologační štítek jsem v ETCE nenašel

Ale když se s tim chceš s*át tak si ji vyrob :P
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
vjost - FK

No jasný no :D Ale já taky nemám FUNku, ale klasickou feldu z r. 95. Takže si o klasické černé můžu nechat jen zdát. Jediné, co je tam stejné je výrobní štítek 6U0 010 087 R a samolepka s tabulkou 6U6 010 249 K. Jinak tam mám 1U0 010 247 R a 1U0 010 247 R. Takže kdybych to někde našel, tak jsem si to dávno objednal :D
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Ta černá tam je stejnak jenom jako "upozornění" ... a je ve všech feldách stejná :) není na ní nic co by ji limitovalo pouze na nějakou motorizaci/typ ... akorát tahle černá je už z novějších modelů a to "starší" jsem v ETCE nenašel :)
vjost - FK

Ty starší jsem našel na anglických stránkách. Pochybuji, že škodovka by dělala kódy označení pro jiné země zvlášť. Nebo v to alespoň doufám :D Každopádně bych tam rád měl to co tam bylo. Ta felda nepůjde nikdy do šrotu. Je to moje první auto a hodně si ho vážím :)
vjost - FK

Každopádně to nebylo tak složité. Kdo by chtěl, tak si to může nechat vytisknout, případně mohu zaslat výtvor bez změny velikosti, když nebude vyhovovat velikost z netu ;)

Náhledy:
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Maty píše:Ten homologační štítek jsem v ETCE nenašel
Pokud myslíš tu tabulku s homologačními kódy či co to je, tak to má číslo 6U6 010 249K, jednu tu samolepku tady zrovna mám :cyclops:

Obrázek
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
vjost - FK

Ano to taky hledám. Já toho hledám víc teda :D Bohužel poštovné by mě vyšlo dráž než samolepka ;) Ještě to zkusím ve škodovce, jak psal Maty, ale to co jsem vyrobil, je taková z nouze ctnost :) Dělal jsem to od oka jen podle rozervaných samolepek na fotce a informací z internetu. Poměry stran by snad měly sedět. Ale je to jen, kdyby si to chtěl někdo vytisknout sám. Osobně preferuji originál.
Vitas - FK

Příspěvek od Vitas - FK »

Koukam, ze jsem tuner zacatecnik, jestli se bezne resej i samolepky na ktery neni videt :D
vjost - FK

No ono tohle hlavně není tuning (tuzing). Pěkně prosím.....tohle je více méně renovační prvek. Ovšem rád bych vytloukl lidem z hlavy to, že tuning je o samolepce, audiu a různých kravinách. To jsou vizuální a vedlejší prvky. Pokud dobře vím, tak tuningem se krom Česka, Slovenska, Ukrainy, atd., myslí zvyšování výkonu automobilu. Kdy už to konečně všichni pochopí, že když si naplácám na auto nárazníky jako ve Fast and Furious, tak to není tuning. Bohužel je to jak tisícihlavé stádo, které si myslí, že když si koupí nové autorádio, basák do kufru, liťáky, snížej podvozek a oplácaj to kravinama, tak jsou největší tuneři. Nechci říct, že všichni, ale většina jo. A ještě jsem zapomměl na mračítka a pravidlo čím víc samolepek, tím větší king. Auta jak vánoční stromečky a tisíce jsou v háji. Otravují lidi hlasitou hudbou a dírama ve výfucích. Já teda nevím. Jsem mladej a hloupej, ale tohle se mi asi vyhlo velkým obloukem. Když jsem hluchej, že musím mít naprosto zbytečně repráky jak na koncertu, tak si zajedu někam na louku a pustím si to někde, kde neobtěžuji ostatní. Kolikrát jsem viděl mladého borce, co si stáhnul před zastávkou okénka, pustil rádio a s kamarádama dělal borce před holkama :D Je to ubohé a za ty peníze si opravím auto a najedu víc než rádoby tuner :D Čistě jen můj názor na tuto skupinu lidí. Předem se omlouvám, jestli se to někoho dotklo
Odpovědět