Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Auto mi začalo blbnout při startovaní.... Auto chytlo a hned chcíplo, třeba 100x, ale nakonec nastartovalo. Po nastartovaní jsem sešlápla pedál plynu a chcíplo to. musela jsemoupravdu z lehka přidávat plyn aby se felda chytla. nakonec to jelo, ale každou chvilku to blblo. chvíli to jelo normálne a chvíli toblblo. když jsem přidala plyn do kopečka, tak jak kdyby to zároveň brzdilo. Každý menší kopeček jsem musela jezdit na dvojku, někdy jedničku a bouchalo něco u motoru, ale hrozný rány. Svíčky jsou nové, měnili jsme palivový filtr a je to lepší. Už to jede vcelku dobře ale místo brždění to do kopců cuká, spíš uplně poskakuje. a problém se startováním je stejný. Zkoušeli jsme měnit lamda sondu, ale tmí, to není.
Máte s tím někdo nějaké skušenosti? Děkuji za rady
Jde o feldu 13.mpi
felda cuká, nejde stratovat
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
Re: felda cuká, nejde stratovat
klapka vyčistit seřídit na vagu a možná ještě umírá halluv snímač na převodovce
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Nechal bych změřit tlak paliva v zátěži. Taky změřit snímač teploty motoru a zkontrolovat vstřikovací ventily, jestli nejsou některý přicpaný. Ty rány bylo střílení do sání, to je důsledek chudé směsi, stejně jako chcípání při přidání plynu a cukání do kopce, takže tam z nějakýho důvodu nejde tolik paliva kolik má.
-
papa.smurf - FK
Mám takový pocit, hraničící s jistotou, že klekl snímač otáček. I já se s tím potýkal a musím se přiznat k jedné věci. Po výměně kvilku fungovalo a pak zase ne. Výměna čidla a zase nic. Tak se to opakovalo třikrát a až čtvrtý snímač se chytil. Taky je po výměně dobré nechat vymazat chyby z komjuteru