problém se světlama

crazybiker - FK

problém se světlama

Příspěvek od crazybiker - FK »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví čím může byt způsobené to, že někdy při jízdě se mi z ničeho nic zhasnou světla, někdy jen probliknou, ale někdy nesvítí i půl minuty a pak se zase samovolně zapnou. Když zkusím vypnout a zapnout světla tak to nereaguje. Někdy to za celou jízdu neudělá a někdy zas třeba i třikrát. Mám podezření že přes těsnění čelního skla zatéká, ale když sem kontroloval jestli není něco skratované tak sem nic neobjevil. Doufám, že mi někdo poradí naposledy se mi to stalo ve dvě ráno a bylo to dost nepříjemné;-) budu vděčný za každou radu.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: problém se světlama

Příspěvek od emilio52 »

Něco podobnýho jsme měli na služební ,chyba byla v pojistkovce uvolněný dráty .Zkus tam s tím zahejbat až to zase zhasne .
Možná je i závada ve spínači světel nebo někde uhnilej drát .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

To by mohol byť aj X kontakt, skontroluj žltý drôt štartéra.
crazybiker - FK

Zkusím to dik moc, a ještě sem zapomněl napsat že je tam mám automatické zapínání světel ale nevim jak je to tam řešené, já sem to nedělal.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

takže světla nerozsvěcíš manuálně ? jestli ne tak až se to zas vypne zapni je normálně spínačem
jde o to jaká ta automatika je , ale origo od škodovky i ass1 potřebují správně fungující dobíjecí soustavu
crazybiker - FK

Ne, po nastartování se zapnou sami. Už sem zkoušel, když to zhasne zapnout světla vypínač vůbec nereagoval. Mám tam vypínač i na tu automatiku. Tak eště asi zkusím vypnout automatiku a zapínat si světla ručně, jestli to teda pujde. Origo to rozsvicování není. Dobíjení je ok. Nedávno sem měnil regulátor.
Odpovědět