Svítí kontolky, když nemají.
-
kvojtech - FK
Svítí kontolky, když nemají.
Ahoj, poraďte prosím. Mám feldu a mám v ní 2x airbagy, ABS, a spostu další výbavy. Včera se mi stalo, že se za jízdy z ničeho nic rozvítila kontrolka ABS. Dneska mi svítila znovu a ještě se k tomu rozvítila kontrolka AIRBAGu... Všechny pojistky jsou v pořádku a s kabelama nikdo nehýbal. Přerevčírem jsem koupil nové rádio, tím to asi nebude, že ne? Čím by to mohlo být..? Poraďtě prosím.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Svítí kontolky, když nemají.
Co alternátor,nepřebíjí?
-
kvojtech - FK
Alternátor nechám přeměřit, a ještě mi přístrojová deska hrozně moc svítí, "tluče" to do očí. Když jedu za tmy, tak světla hodně svítí, ale vyřadím a najednou se trochu ztlumí (jako u fichtla). Opravdu už nevím čím by to bylo. Poraďte.
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Ty vypadá opravdu na přebíjení.. konkrétně na ten regulátor co je na altíku bych se podíval...
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No tak ještě tipuju že ti jdou rychleji stěrače,že?To jsou příznaky přebíjení,doporučuji vyměnit regulátor napětí.Pokud nepomůže pak zkontrolovat,opravit,vyměnit diodový můstek.
-
kvojtech - FK
Stěrače jdou o hodně rychlejc. Zítra si zajedu do servisu ať mi to přeměří. Jinak díky moc.. 
-
kvojtech - FK
Napětí mi přeměřili a dávalo to hodně. Koupil jsem si a vyměnil jsem regulátor napětí a vše funguje až na to, že mi stále svítí kontrolka AIRBAGu... Čím by to mohlo být..?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Píchnout na počítač (VAG) a chybu vymazat .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda