Zdravim kolegovia,na felde zacal trucovat motor.Po pridani plynu ide raz do otacok,potom uberie,znova do otacok a stale dookola.Na volnobeh ide dobre.Klapka je vymenena,cerpadlo tlaci,filter benzinu je novy a iskru hadze aj ked straca obratky.Uz mi z toho sibe.Stretol sa s tym niekto?Mala ukazka.
http://www.youtube.com/watch?v=Oe_THZDdj0M
motor zdochyna
-
zelenac - FK
Re: motor zdochyna
Tak,problem vyrieseny.Po vymene klapky za zgeneralkovanu(vycistenie komutatora a kontaktov na spinaci) motor siel tak,ako keby sa nerobilo nic.Odpajal som baterku,lial benzin priamo do sacieho a nedialo sa nic.Stale zdochynal a naberal obratky.Kedze mam NB v oprave,nemohol som to napojit na vag.Tak sa mi podarilo asi na 3ti krat nahrat vag do netboku a po pripojeni mi tam nahadzalo chyb......ani som ich neratal.Po vyresetovani a nastaveni RJ do zakladnej polohy motor naskocil ako hodinky.Takze asi nebude pravda,ze sa RJ da odpojenim baterky sama do zakladneho nastavenia,resp.niektore chyby z pamete sa daju odstranit len vagom.Tak,odvoz feldy do srotu sa este nekona 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Určitě je pravda, že se odpojením baterky smažou všechny závady zapsané do paměti závad a je pravda i to, že se samo udělá základní nastavení.
-
zelenac - FK
Nechcem sa hadat,nie som v tom zbehly,ale mne sa odpojenim baterky zavady nevymazali.Mozno ked ich je vela,tak sa to uz da len vagom.Hlavne ze felda zas maka a ja spominam na casy,ked sme mali stare skodarne co makali ako otroci,a clovek to opravil so zazmurenymi ocami...