Zdravím.
Hledal jsem obdobný téma, ale nenašel jsem jsem odpověď k mému "problému" a to, že se mi najednou začali houpat volnoběžný otáčky motoru jak při studeným tak i při zahřátým motoru a znát je to i při jízdě se zařazenou rychlostí ale s nohou ne na plynu. Tak po deseti vteřinách jakoby na vteřinu klesnou otáčky, že to s autem zavrní, a pak dalších deset vteřin má motor plynulý chod. Benzín kvalitní - Agip. Čím to bude?
Houpání otáček
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
Re: Houpání otáček
vycistit klapku a druhy vzduch filter pokial je tam stary
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
A jeste si zkontroluj tesneni mezi sacim potrubim a hlavou - zda to tam nekde nesaje falesny vzduch. 
-
Návštěvník
ahoj mám stejný problém s otáčkami a už jsem snad vyzkoušel všechno a stále mi to kolísá a při studeném motoru mi to chcípá a vážně si s tím nevím rady prosím o rady a triky LUKO83
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
LUKO83: musíš byt konkretnejsší čo vsetko si urobil a vyskusal , skus si pozriet toto http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.p ... lit=klapka
-
kauzdau0
AHoj měl jsem podobný problém..Po výměně všechn filtrů, snimače otaček, vyčištění a základního nastavení klapky se to pořád nelepšilo.Když jsem potřeboval předjet tak auto zacalo cukat a ztracet vykon..Vzdy kdyz to udelalo pomohlo vypnout motor a znovu nastartovat..Potom už mi to nedalo tak jsem si feldu napichnul na Bosche a změřil si skutečný hodnoty..Zjistil jsem že lambda vůbec nepracovala.Přitom jsem jí dával novou před dvěma měsíci! Tak jsem se prasknul přes kapsu koupil original Bosch lambdu, provedl zakladni nastaveni rovnou vyměnil olej v převodovce a v motoru, seřidl ventily a jsem nadmíru spokojený ;) Felík jezdí krásně ;)