Někdo znalý v právních věcech?
-
pukasinek - FK
Někdo znalý v právních věcech?
Ahoj, chtěl bych tu rozhodit sítě a poptat se zda tu někdo není nebo nemá možnost zjistit pár věcí u právníka. Samozřejmě na netu sem hledal návody jak co sepsat, ale moudrej z toho 2x nejsem. Kdyžtak podrobnější info sdělím po SZ. Předem díky moc i za snahu pomoci. Odměna za pomoc samozřejmě bude (dneska většina lidí nedělá zadarmo), ale u nás chce právník za hodinu 1000 korun tak proto se mi to prozatím nechce řešit u něj.
Re: Někdo znalý v právních věcech?
Možná pomůže... http://www.canero.cz/content/bezplatna-pravni-poradna
Případně, nevím jak u Tebe v okolí, ale u nás je na Právnické fakultě poradna zdarma, tak pokud něco máš v okolí?
Případně, nevím jak u Tebe v okolí, ale u nás je na Právnické fakultě poradna zdarma, tak pokud něco máš v okolí?
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
pukasinek - FK
Korny: No, díky za odkaz, ale zrovna tahle stránka se mi jeví jako jedna z mnoha "bezplatných". Při projetí natu se neobjevují zrovna pozitivní věci. Ale i tak díky 
o co jde ?
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
-
pukasinek - FK
Sadra17: Jde o jednoduchou věc, pracoval jsem u firmy, která ale zrušila pobočku v Kolíně a tu koupil 16.3. nějakej 30 chlápek z Prostějova, dlužej vejplaty za duben a nikdo se k ničemu nemá. Tak mi jde o co nejlepší řešení.
podat žalobu k soudu 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
pukasinek - FK
Otázka je na jakou osobu? Na bývalého majitele a nebo na toho novýho? Správně by to mělo bejt na toho co mě zaměstnával do doby skončení. Jenže vedoucí tvrdí že na ni to nezáleží zda peníze přijdou nebo ne.
na firmu
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
pukasinek - FK
Tak podána přihláška k insolvenčnímu řízení, uvidíme jak to dopadne 
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
To jsou ty paradoxy. A když bude chtít třeba obnovit smazaná data nebo odvirovat pc a strávíš na tom celý den, tak se bude ošívat i za pětikilo. Svoloč jedna nenažraná.pukasinek píše:ale u nás chce právník za hodinu 1000 korun tak proto se mi to prozatím nechce řešit u něj.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Z PV, tak to bych mohl vědět. Takových podvodnikatelů je tady spousta.pukasinek píše:Sadra17: Jde o jednoduchou věc, pracoval jsem u firmy, která ale zrušila pobočku v Kolíně a tu koupil 16.3. nějakej 30 chlápek z Prostějova, dlužej vejplaty za duben a nikdo se k ničemu nemá. Tak mi jde o co nejlepší řešení.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
pukasinek - FK
ka-spel: Jasný samozřejmě sem to nemyslel tak že bych to nebyl ochoten zaplatit, ale momentálně na to prostě nemám. Pokud bude potřeba něco poplatit, nezbyde mi než si od někoho půjčit (nemyslím banku, apod...
). Teď se čeká na to zda se vyjádřej nebo ne, tipuju že nenapíšou ani řádek a nějak to uhrajou, ale snad ne.