nechal jsem si do feldy namontovat LPG, nádrž mám samozřejmě místo rezervního kola. Co jsem tak vyčetl, tak počínaje favoritem, lze jezdit bez rezervy, pokud mám sadu na opravu kola... doufám, že je to tedy pravda. Nedoporučili by jste mi nějakou cenově přijatelnou sadu na opravu pneumatik? Díky
Bez rezervy?
-
Sholi - FK
Bez rezervy?
Zdravím,
nechal jsem si do feldy namontovat LPG, nádrž mám samozřejmě místo rezervního kola. Co jsem tak vyčetl, tak počínaje favoritem, lze jezdit bez rezervy, pokud mám sadu na opravu kola... doufám, že je to tedy pravda. Nedoporučili by jste mi nějakou cenově přijatelnou sadu na opravu pneumatik? Díky
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bez rezervy?
Bez rezervy se dá jezdit i v případě, že máš sprej co ti kolo zalepí a dofoukne (to vlastně není tak úplně oprava). Jezdím už druhý rok bez rezervy
U vozů škoda je to povoleno, u HB se to nedoporučuje (ale ani nezakazuje), kombi bez problému.
http://www.ahprofi.cz/sprej-nouzova-oprava-pneu
U vozů škoda je to povoleno, u HB se to nedoporučuje (ale ani nezakazuje), kombi bez problému.
http://www.ahprofi.cz/sprej-nouzova-oprava-pneu
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
A jak to je s heverem a klíčem na šrouby kol? Ty musíš vozit dál? 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že pokud nemáš rezervu, nemá cenu mít ani hever a klíč.
Služební BMW nemá rezervu, lepení, klíč na kola, hever, zkrátka nic. Ani nářadí, žárovky, jen náhradní pojistky, 2 trojúhelník a 5x reflexní vestu.
Ale má v TP napsáno, že musí mít spešl pneu samozalepovací. Nedávno jsme to přezouvali na letní a jedna pneu u nás stála přes 7 tisíc, tak jsme je objednali v Německu, tam vyšli za polovic.
Služební BMW nemá rezervu, lepení, klíč na kola, hever, zkrátka nic. Ani nářadí, žárovky, jen náhradní pojistky, 2 trojúhelník a 5x reflexní vestu.
Ale má v TP napsáno, že musí mít spešl pneu samozalepovací. Nedávno jsme to přezouvali na letní a jedna pneu u nás stála přes 7 tisíc, tak jsme je objednali v Německu, tam vyšli za polovic.
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
No žárovky mít podle předpisů určitě musí, i když třeba nejdou bez servisního zásahu vyměnit. Takže podobné to bude i s tím heverem a klíčem.

Nemá to BMW i automatickou kontrolu tlaku v pneumatikách?

Nemá to BMW i automatickou kontrolu tlaku v pneumatikách?
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
V Dójčlandu asi nemusí, u nás jo.
http://www.klubgenerali.cz/clanky/auto- ... nne-vybave
http://www.klubgenerali.cz/clanky/auto- ... nne-vybave
Přestože u řady současných vozidel není v silách řidiče vyměnit si na silnici žárovku a u některých nejmodernějších osvětlovacích systémů má řidič dokonce povinnost jet na výměnu do servisu, zůstala ve vyhlášce povinnost mít žárovky ve vozidle. Vysvětlením prý je situace, kdy by odborník, nebo asistenční služba při příjezdu k vozidlu pro avizovanou výměnu žárovky nemuseli mít potřebný díl právě u sebe.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Podle všeho to vypadá, že závaží v podobě heveru a klíče musíme vozit i bez rezervy. Já to nevozim, nebudu nikomu dělat debila
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde spis o to ze kdyz ti to nekde nebo o neco prorizne /proriznes tak je ti lepici sada vis na co.....
A navic potrebujes pumpicku nebo kompresor na nafouknuti ...
Ideal je sehnat si maly dojezdovy kolo a je po problemech. Nezabira tolik mista a jde stim hrave dojet.
A navic potrebujes pumpicku nebo kompresor na nafouknuti ...
Ideal je sehnat si maly dojezdovy kolo a je po problemech. Nezabira tolik mista a jde stim hrave dojet.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Pokud koupíš opravnej sprej, tak pumpičku/kompresor nepotřebuješ, on to sám i nafoukne. Ale velký díry to neopraví kdyby ses na hlavu stavěl...
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Problém s rezervou jsem pořešil dojezdovým kolem 14". Kolo jsem umístil nastojato na levou stranu kufru. Musel jsem pod kolem proříznou otvor v desce pod kobercem, aby se mi nezvedalo platu. Kolo jsem upevnil dlouhou gumou na střešní zahrádky. Kromě rezervy vozím i opravnou sadu s opravnými knoty a nožní pumpu.
1,6 sportline 1999
-
thepromise - FK
náhoda je debil, vyndat rezevru, na 100% píchnu někde v horách 80 km od civilizace
sry za ot
- TIW
- Kontaktovat uživatele:

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
v pátek jsem byl v český lípě a jak jsem šel po parkovišti tak koukám co to tam jeden forman vleče pod sebou ,
v pravým zadním rohu měl zespoda přidělaný kolo pro nouzový dojetí
( jak jsem teď koupil kombíka tak jsem koukal že , v rámci úspor automobilky má pěkně debilně rezervu
nejradši bych ten plech vyříz a otočil )
v pravým zadním rohu měl zespoda přidělaný kolo pro nouzový dojetí
( jak jsem teď koupil kombíka tak jsem koukal že , v rámci úspor automobilky má pěkně debilně rezervu
nejradši bych ten plech vyříz a otočil )