Reklamace baterie

pokec o všem možném i nemožném
Myron - FK

Reklamace baterie

Příspěvek od Myron - FK »

Zdravím, chystám se reklamovat tu baterii, jelikož se pořád vybíjí i když jí nechám odpojenou, a zajímalo by mě jak by měla ta reklamace probíhat, jestli stačí když jí jenom pošlou na zkontrolování a změřejí mi zátěž v autě a když nic nezjistí tak mám smůlu a baterku mi vrátí s tím že je v pořádku nebo mám nárok i na výměnu za nový kus nebo vrácení peněz? Vím že ta baterie je určitě vadná, ale oni mi nejspíš řeknou že ne, protože už jsem tam jednou byl a nic nezjistili.
selle - FK

Re: Reklamace baterie

Příspěvek od selle - FK »

A jak jí máš dlouho?Jestli jí máš méně než 14 dní,tak jí můžeš vrátit bez udání důvodu.Sice budou dělat ksichty,ale musí ti vyhovět.A kde jsi jí kupoval.V hyper. nebo v kamenném obchodě?Jestli se vybíjí i po odpojení,za velmi krádkou dobu(1,2-3) dny,tak je asi opravdu v háji.To ti musí poradit někdo znalej přes elek.On se určitě někdo najde,kdo ti rád odpoví ;)
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

právo na vrácení výrobku do 14-ti dnů bez udání důvodu máš pouze když jsi koupil výrobek "na dálku" (internet, telefon, e-mail, ... ). Jinak je to čistě na prodejci zda ti výjde vstříc
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Maty v tvém případě, jak jsi uvedl je to dokonce 30 dnů. On by měl právo vrátit do 14 dnů nepoužité zboží, ovšem to není jeho problém. Opravdu je jediná šance, jak reklamovat odeslat zboží prodejci s průvodním dopisem, kde popíšeš vadu. Pokud prodejce nebo servis odmítne reklamaci, jako neopodstatnělou, tak znalecký posudek o vadě a soud.
Myron - FK

Příspěvek od Myron - FK »

No zas tak moc nová není. V září to už budou 2 roky, koupil jsem přímo v obchodě s autobateriemi , ale už jsem tam s ní byl někdy před rokem a bezvýsledně. Ty problémy se začaly objevovat po pár měsících od koupi.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Tak tam s ní znovu zajdi a řekni jim, jakej máš problém.
Když baterii nabiješ mimo auto, jak dlouho vydrží nabitá?
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

103457 píše:Maty v tvém případě, jak jsi uvedl je to dokonce 30 dnů. On by měl právo vrátit do 14 dnů nepoužité zboží, ovšem to není jeho problém. Opravdu je jediná šance, jak reklamovat odeslat zboží prodejci s průvodním dopisem, kde popíšeš vadu. Pokud prodejce nebo servis odmítne reklamaci, jako neopodstatnělou, tak znalecký posudek o vadě a soud.
:ot: O tom se dohadovat nebudu ;) Stačí se mě, že dohaduju každej den se zákazníkama na reklamacích ;)
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

No vida, zase jeden, co nepřeje zákazníkům.
Vidíš Myron, kvůli takovéto sortě lidí máš problémy. :lol: :lol: :lol:
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

máš právo vrátit výrobek při nákupu z internetu do 14-ti dnů .. jinak ani ťuk ... je to velice rozšířená desinformace co se šíří po lidech. Některé martety z dobré vůle mají nějakou lhůtu kdy můžeš zboží vrátit, ale dle zákoníku ani ťuk :)

Ale dosti :ot: ;)

Nevim jak to je u velkých autobaterií, ale u všech ostatních baterií je záruka na kapacitu baterie 6 měsíců :P
Odpovědět