Při vjetí do díry auto dělá divný zvuk

kayn - FK

Při vjetí do díry auto dělá divný zvuk

Příspěvek od kayn - FK »

Zdravím,

ráda bych se vás optala vlastníme vozy felicia starší typ. Problém je v tom že auto při vjetí do díry nebo při přejetí železničního přejezdu dělá opravdu divný zvuk, z levého předního kola.V okamžiku kdy lehce přibrzdíte zvuk přestane.Zkoušely jsme pročítat různé fora s podobným problémem , a jedniné nač jsme přišly je jak vyzkoušet zda jsou v pořádku ramena,klouby ,čepy.po návodu jak to udělat jsme vyzkoušely a zjistily že je prasklý čep ( byla v něm díra) tak jsme čep vyměnily ale auto dělá pořád stejný problém.Brzdové destičky jsou vyměněné.

Může někdo poradit co by to mohlo být či jakým způsobem vyzkoušet co by to mohlo být?

mockrát vám všem děkuji za názory.
lord_sef - FK

Re: Při vjetí do díry auto dělá divný zvuk

Příspěvek od lord_sef - FK »

zkouseli jste dat ven brzdove desticky, dat dolu trmen a podivat se, jestli chodi trmen na takovych tech voditkach ci jak se tomu rika? byvaji zatuhle a delalo me to to same co ty popisujes,... chce to rozchodit, rez obrousit a radne namazat, nebo voditka vymenit
satik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik »

Je taky možný, že může být vychození horní uložení tlumiče na tom levým kole a nebo silentbloky v ramenech, ale víc bych věřil tomu uložení tlumiče
mahony - FK

Příspěvek od mahony - FK »

jo, tak s tím taky bojuji.. zkoušel jsem ty vodítka vydělat promazat grafitovou vazelínou..trošku se to zlepšilo, ale furt to není ono..dál nevím co dělat..
Billy_Bob_Bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Billy_Bob_Bean »

Mám stejný problém, duté rány do karoserie jako kladivem. Věřím že to je buď horní uložení nebo nějakej silent KO na rameni.
Felicia LXi rv. 95 , 50kW BMM
http://billybobbean.rajce.idnes.cz/Felicia/
satik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik »

Mě to zas drnčí od pravýho předního kola spodek jsem zkoro celej vyměnil a pak jsem zjistil, že je to teda "asi" to horní uložení, ale to asi sám neudělám ...
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Gumu v hornim ulozeni udelas v pohode kdyz vis jak na to. ;) Staci klic a hever. Vysroubujes matici vyndas tu kovovou velkou podlozku matici vratis!!!! zvednes auto guma vypadne das novou usadis spustis auto a vratis podlozku jak jednoduche ;)
ale pokud bys potreboval menit i treba lozisko nebo horni misku tak uz to chce stahovaky na pruziny.
Billy_Bob_Bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Billy_Bob_Bean »

Kuladmin: Díky za oživení, někde jsem to tu už četl. Dneska vyměněno během 20 minut obě strany.
Felicia LXi rv. 95 , 50kW BMM
http://billybobbean.rajce.idnes.cz/Felicia/
Odpovědět