Dobry den,
menil jsem palivovy filtr ten co je u nadrze a kdyz jsem jej nasadil na hadice a stahl sponama, prislo mi ze pri utahovani ty spony tak jakoby proklouzly, vadi to necemu? Ta hadice stazena je, ne teda na krev, ale je, kdyz nastartuju auto tak i po nejake dobe je to tam suchy cili benzin asi nevzlina. Nemuze se neco stat, ze by se to treba po case uvolnilo? nechci aby mi za jizdy kapal benzin na zhavy vyfuk, je tam sice ten plech ale i tak.Dekuji za nazory
Spony na hadicich palivovyho filtru
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Spony na hadicich palivovyho filtru
V každém případě je vhodnější použít sponu dobrou, ne strženou. Na malé průměry jsou vhodné ty spony, co jsou jakoby řezané do pásku, nikoliv ty s prolisama, ty moc nejdou utáhnout.
Re: Spony na hadicich palivovyho filtru
tak tak jak piše 103457 ,už i v chytre knižce se piše že puvodni spony se maji nahradit klasickymi hadicovymi sponami tj.spony na kliček nebo sroubovak vetčinou oboji. Ja včera menil palivovy filtr a nachvili jsem mel tu blbou myslenku tam dat jednu sponu puvodni pač sem mel jen dve spony a potřeboval sem tři protože sem menil i hadičku ale jak sem videljaktam ta puvodni spona lita tak jsem si sehnal i třeti sponu a ted sem v klidu takže určite tam nedavej ty puvodni pač pokud ti to tam drží tak ne kvuli sponam ale kvuli hadičce že je na filtru na tesno ale pro klid v duši tam dej ty klasicke hadicove spony,čusik