Předem se omlouvá jestli to tady už bylo ale já to po hodině hledání nenašel
Mám menší problém týkající se doběhu stěračů: Po ostříknutí okna mi stěrače fungují tak jak mají ale při jakékoliv jiné poloze se mi stěrače zastaví ve chvíli kdy vypnu páčku do 0 polohy, taktéž nefunguje cyklovač který nyní jede na první rychlost bez přerušení tudíž mám 2x 1. rychlost a 1x 2. rychlost - toď vše.
Zkoušel jsem nové relé, druhý motorek stěraču a bylo mi známým řečeno že měl ten samý problém a nepomohlo ani vyměnění pojistkové skříně (auto již není mezi náma a dokonce života se to neopravilo).
Má někdo řešení tohoto problému? Díky
Problém se stěrači
-
Goose - FK
Re: Problém se stěrači
mi to delalo taky ... bylo to povytazenyma kabelama co vedou do pojistkove skrine... docvakl sem je a vse bylo ok 
-
macko64 - FK
Ja mam podobny problem. Svieti mi na pristrojovke kontrolka vyhrievania zadneho skla aj ked nie je zapnute a ked to svieti tak nefunguje zadny stierac. Niekedy ked zhasne ta kontrolka tak stierac funguje. čo s tym môže byť?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
trochu víc hledat
průchoka 5tých dveří
průchoka 5tých dveří
-
robin1 - FK
To by mohol byť problém v kábelovom zväzku piatych dverí.
Vyskúšaj ale najprv, vtedy, keď svieti kontrolka vyhrievania, vytiahnuť poistku č.13, či kontrolka zhasne.
Vyskúšaj ale najprv, vtedy, keď svieti kontrolka vyhrievania, vytiahnuť poistku č.13, či kontrolka zhasne.