1.3 MPI - cukání při přeřazování

Simos 2P
135M, 136M
R4Zzy - FK

1.3 MPI - cukání při přeřazování

Příspěvek od R4Zzy - FK »

Zdravím všechny .. sem tu nový a mám první Feldu tak doufám, že mě neukamenujete ..
Hledal sem na foru něco ohledně problému, který mám, ale nikdo k tomu co mám za problém neodpovídal nebo spíš se to tu ani nějak moc neobjevilo.

Koupil sem 1.3 MPi Feldu z roku 99' .. Všechno jde krásně až na to, že když řadím z jedničky na dvojku tak ať pouštím spojku jak chci vždycky to tak lehce cukne s autem. Mám vůli v kloubu řazení a zřejmě i v táhlu někde, ale řadit jde normálně .. Nevím jestli to je možná kvůli tomu .. to táhlo cinká, lítá mi do boků řadička, ale řadit tam jde normálně bez problémů..

Nevíte někdo čím by mohlo být to cuknutí ? že by spojka ? všechny ostatní kvalty když je pak řadím na 3.5 tis ot. jdou krásně a necukne nic .. je to otázka jenom z jedna na dva .. občas když řadím na trojku.

EDIT: Nevím jestli to bude elektrikou .. ten zvuk je spíš jak vůle jakoby kdo jezdil na motorce .. vytahaného řetězu

Díky za všechny odpovědi :|
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.3 MPI - cukání při přeřazování

Příspěvek od Kuladmin »

a cuka to treba pak i kdyz mas za 3 jedes pod plynem a najednou sundas nohu z plynu tak taky cukne cele auto nebo ne? muze to byt ulozeni motoru spolu s prevodovkou nebo horni ulozeni prednic htlumicu nebo pak neco primo v prevodovce. Skube cele auto nebo jen neco na prevodovce apod???
R4Zzy - FK

Příspěvek od R4Zzy - FK »

no škubne to s celým autem, ale udělá to zvuk jakoby byla někde vůle a trvalo pár milisekund než se to dostane na sebe .. jak sem psal něco jako když je na motorce vytahaný řetěz .. :?
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Zkus zkontrolovat to horni ulozeni prednich tlumicu - zvednout auto a zahybat s pruzinama na tlumicich
Odpovědět