Lepší spojka?
-
Thomy - FK
Lepší spojka?
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli je nějaká lepší alternativa místo originálu, někde sem slyšel, že je lepší set z diesela, co je na tom pravdy?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Lepší spojka?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

jediný co se dá udělat je přeobložit lamelu lepším materiálem 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
No zrovna keramickou spojku nepovažuji za lepší volbu. Nikdo z Vás tady nemá tak ostrou feldu aby potřeboval keramiku a ani upravenou převodovku. Keramická spojka vydře jak setrvák tak přítlačák. Takže pokud chce někdo keramiku tak jedině s přítlačákem a setrvákem v jednom setu. Druhá věc je že taková spojka neklouže jak jste zvyklí takže jdou obrovský rázy do převodovky a ta půjde brzo do kopru. Pokud chcete něco víc než jen Sachs a podobně tak pak vzít originál lamelu a nechat jí v Renovaku přeobložit organikou. Cena je víc než solidní.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
Thomy - FK
Dík za odpovědi, dám přeobložit asi na HDS, mám s tím dobré zkušenosti u TDiček.