Přesně takhle bych chtěl v nejbližší době zavařit páté dveře, ale v březnu mě čeká STK. Neví někdo jak tam na to koukaj? SPZ chci tam kde je, jen se chci zbavit tý zasraný reznoucí lišty
Zavařené 5té dveře a STK?
-
Vosa - FK
Zavařené 5té dveře a STK?
http://imageshack.us/photo/my-images/842/p1010085q.jpg/
Přesně takhle bych chtěl v nejbližší době zavařit páté dveře, ale v březnu mě čeká STK. Neví někdo jak tam na to koukaj? SPZ chci tam kde je, jen se chci zbavit tý zasraný reznoucí lišty
Re: Zavařené 5té dveře a STK?
pokud ji tam necháš, tak ti nikdo nic neřekne. značka musí být umístěna na místě k tomu určeném výrobcem vozidla...což je u feliny víko kufru. takže piánko, klidně vař
Jo. To su ja.Člen číslo 374
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A SPZ musí být osvětlena...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
A když si nechám zavařit celé dveře, a SPZ umístim do zadního spoileru ? samozdřejmně že zabuduji i osvětlení pro ni. To neprojde?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
vlasta píše:pokud ji tam necháš, tak ti nikdo nic neřekne. značka musí být umístěna na místě k tomu určeném výrobcem vozidla...což je u feliny víko kufru. takže piánko, klidně vař
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Co máš na mysli tím spojlerem?? To je nárazník? Pokud ano, tak to neprojde, máš to už zde napsaný.Pluhda píše:A když si nechám zavařit celé dveře, a SPZ umístim do zadního spoileru ? samozdřejmně že zabuduji i osvětlení pro ni. To neprojde?
už sem si to všechno přečet, myslel jsem nárazník a psal jsem spoiler
díky