Problem s motorem
- michal.j125
- Kontaktovat uživatele:
Problem s motorem
Zdravim , mam problem z motorem , nejdriv jenom cukal jak byl studeny okolo 2000 otacek jak byl zahraty vsechno vpohode tak jsem to moc neresil , tento tyden se to ale rapidne z horsilo motor stratil tah a strasne dymi cerne po pridani plynu , na radu mechaniku jsem vymenil vstrikovaci trysky vsechny 4 ale nepomohlo to ba naopak se to zda jeste horsi , s autem se uz pomalu neda jet jakmile zaradim 1 a pustim spojku pridam plyn a motor na tendenci chcipnout , je schopen mi nekdo poradit ? Popripade nekdo z okoli ostravy kdo by mi stim pomohl , byl jsem v okoli Dolniho Benesova snad ve vsech servisech a bud mi bylo receno ze nemaji cas az nekdy za mesic nebo ze takove opravy nedelaji , autem potrebuju jezdit , zatim si pujcuju auto od rodicu , Diky vsem
Felicie 1.9 D GLX vybava - ele. okna , pal.PC , ele. zrcatka , interie z Edice Mystery , 15" ATS Cup
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s motorem
a co vstřikovací čerpadlo?
- michal.j125
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s motorem
Tim by to taky mohlo byt , zitra to zkusim nejak udelat , zkazit uz na tom nic nemuzu
Felicie 1.9 D GLX vybava - ele. okna , pal.PC , ele. zrcatka , interie z Edice Mystery , 15" ATS Cup