Zdravim místní osazenstvo,
potřeboval bych poradit s hledáním poruchy. Po zastavení u benzinky a doplnění paliva už jsem nenastaroval. Po odtažení na laně domů jsem se chtěl podívat do VAG-COMu jestli to něco nevyhodí a ejhle, PC nenašel žádnou jednotku. Tak jsem stejně zkontroloval, svíčky, vstřikovače po demontáží benzín vstřikovali, pro sychr jsem vyměnil i zapalovací lištu a jinou ŘJ a stejně to nenastartuje a navíc ani nepřipojí k náhradní ŘJ přez PC.
Typoval jsem to na snímač otáček, ale momentálně mě zaskočila nemožnost zprovoznění samotné diagnostiky.
Tak kdyby měl někdo nápad tak předem děkuji.
Nechce nastartovat
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nechce nastartovat
Nechce nastartovat
... netočí? ... točí a nechycí? ... točí, chytí, chcípne ?
... čerpadlo funguje? ... pojistky jsi kontroloval?
ad diagnostika .... raději se zeptám ... zapnutý zapalování jsi měl ?
Edit : možná by mohl být problém v pojistkách
.... pojistka č. 1 ... napájení Řídicí jednotky a je z toho napájená i diagnostika 
... netočí? ... točí a nechycí? ... točí, chytí, chcípne ?
... čerpadlo funguje? ... pojistky jsi kontroloval?
ad diagnostika .... raději se zeptám ... zapnutý zapalování jsi měl ?
Edit : možná by mohl být problém v pojistkách
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
simisim - FK
Jéé díky za brzkou reakci.
Takže točí krásně dokud vydrží baterka, při točení háže jiskru i vstřikuje palivo. Ani náznakem se spalování nechytne.
Čerpadlo funguje (bzučí a vstřikovače stříkají). Pojistky jsou všechny OK (kontrola 2x multimetrem)
Zapnutý klíček jsem na diagnostiku měl a dioda na OBD kablíku svítila (před měsícem mi krásně fungovala tak snad neni chyba ve mě)
Jo a napětí na svorkovnici ŘJ pin 1 a 3 je také 12,4 V.
Takže točí krásně dokud vydrží baterka, při točení háže jiskru i vstřikuje palivo. Ani náznakem se spalování nechytne.
Čerpadlo funguje (bzučí a vstřikovače stříkají). Pojistky jsou všechny OK (kontrola 2x multimetrem)
Zapnutý klíček jsem na diagnostiku měl a dioda na OBD kablíku svítila (před měsícem mi krásně fungovala tak snad neni chyba ve mě)
Jo a napětí na svorkovnici ŘJ pin 1 a 3 je také 12,4 V.
-
simisim - FK
Tak už opraveno snímačem polohy klikové hřídele. A zjištění že mám v háji OBD kablík