Zdravím, koupil jsem Felicii 1.9D, 2000, s klimou, ventilátor mi jde pouze na poslední stupeň (3), klimatizace se zase zapne pouze v polohách 1 a 2, naštěstí chladí - trubky jsou ledové. Na trojce se vypne. topení netopí, fouká pouze studený vzduch, zjistil jsem, že bylo uvolněné lanko u radiátoru, opravil jsem to, ale nic se nezměnilo. Můžou být tyto závady jen jeden problém, nebo spolu vůbec nesouvisí?
Díky za radu.
topení netopí ventilátor nefouká 1.9D
-
Knihomol - FK
Re: topení netopí ventilátor nefouká 1.9D
Tak už topí, ale ventilátor topení fouká jen na trojku. Asi bude špatný nějaký ten předřadný odpor nebo jak se to jmenuje, jenže nevím kde ho mám hledat na levé straně není a na pravé je velice špatný přístup té klimatizaci a větráku. poradíte mi kde ho hledat a jak se k němu dostat?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
nevím jak je u 1,9 ale u 1,3 je vlevo vedle topení při pohledu od předu .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Problém je v tom, že do dehta se klima z výroby nedávala. Tudíž tam musí mít nějakou (nejspíš neorigo) dodělávku (Diavia apod.) a pokud nám tazatel neukáže fotku, co tam tedy vlastně má, těžko radit.. A u těch dodatečných je obecně nedostatek informací a podkladů, v případě Diavie i podpořen tím, že už výrobce/zastoupení výrobce odmítá na toto téma komunikovat (vlastní zkušenost)
Zkus si projít také existující témata (třeba tady a další)..
-
Knihomol - FK
-
Tom1
proč se do Feldy 1,9 D ve výrobě nemontovala klima? Jaký k tomu měl výrobce důvod?
-
MIC_BJUKENEN - FK
to byme taky zajimalo ja mam naftovou felink ua klimazizace byjse me tam libila aji hodila.