Problém s DO a nielen s ním

xyz
Kontaktovat uživatele:

Problém s DO a nielen s ním

Příspěvek od xyz »

Písal som to už aj k téme v sekcií motor 1,3 MPi ale nikto nič. Mám problém s tým, že pri odomknutí dverí diaľkovým ovládaním bliká iba pravá (spolujazdcova) strana auta. Zo začiatku to robilo iba občas teraz to už robí stále. Ďalej mi nepípa signalizácia otvorených dverí pri zapnutých svetlách. Všetko bolo v pohode, kým som nemenil podsvietenie vypínačov palubovky. Všetko som robil podľa návodu tu na stránke. Keď som to poskladal baterka bola vybitá (robil som to cca 3-4 hodiny). Vymenil som baterku z druhého auta všetko v pohode až kým som nevypol motor a nepípala mi signalizácia svetiel a pri zamknutí mi už blikala iba pravá strana. Čo sa mohlo stať? Všetky poistky sú OK. Ďakujem
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s DO a nielen s ním

Příspěvek od ferdamravenec »

blikání - problém v alarmu , špatné relé , studený spoj , špatný kontakt ...............

pípák vyzkoušej , vykoušej jestli to funguje na spolujezdcovy dveře , může být v háji jen spínač
xyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xyz »

Blikanie vyriešené - zlý kontakt z jednotky alarmu. Pipak na otvorené dvere neviem prečo nejde. BUdem ho muset vymenit Dakujem
hydrant

Příspěvek od hydrant »

Záleží z kterého roku máš fildu. Pokud novější, tak signalizace je v palubovce, tu nevyměníš.
U starších je na releové desce jako relé č. 6 (první zleva v horní řadě). Pokud je v provedení do releové desky tak je prakticky zapojeno takhle:
Obrázek
Vyzkoušet ho můžeš jednoduše. Vyndej ho (myslím to relé). Na vývod 58 připoj 12V a na vývod 56 kostru. Modul musí pískat. Pokud teď na vývod 15 připojíš 12V tak pískání musí přestat.
Odpovědět