Ahoj kluci.
Předem se omlouvám, jestli zakládám nové téma, ale bohužel jsem nikde nenašel to co potřebuji.
Felda 1.3 BMM 50KW mi neukazuje stav paliva. Stále prázdná nádrž a svítí rezerva.Ani to neťukne, pouze když po nastartování vypnu klíčkem tak ručička vyskočí skoro na plnou nádrž a pak lehne.
Vše jsme zkoušeli ale bohužel neúspěšně. Tudíž to s největší pravděpodobností dělá snímač paliva.
Chtěl bych se zeptat jestli je možné vyměnit jen ten snímač, nebo musím to musím vyměnit celé s čerpadlem i plovákem.
Děkuji za každou radu a odpověď.
Snímač paliva. Prosím poraďte :-(
-
Jamie - FK
Re: Snímač paliva. Prosím poraďte :-(
Ano melo by to jit vymenit. Snimac je spojen i s plovakem a to drzi na cerpadle,takze jen sehnat plovak se snimacem,ale jestli to nekdo prodava to nevim...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
freejiricek - FK
Děkuji pěkně. Myslím že je to obrázek 2 to čidlo má číslo 11. Tak snad na vrakovišti by se to mělo dát sehnat ne ? Nebo možná i v autokelly. Měnil jste to někdo někdy? Mě z toho auto jednou klepne fakt 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
na čerpadle je keramická destička do který jsou připojený dráty k budíku a jezdec plováku na ní spojuje příslušný kontakty
jednou jsem to řešil u kámoše na tý destičce byl prasklý natištěný spoj , opravil jsem to přiletováním vlasu z kabelu
vem měřák a jdi po cestičce až se ztratí signál tak jsi to našel
jednou jsem to řešil u kámoše na tý destičce byl prasklý natištěný spoj , opravil jsem to přiletováním vlasu z kabelu
vem měřák a jdi po cestičce až se ztratí signál tak jsi to našel
-
freejiricek - FK
ferdamravenec : Děkuji mnohokrát
přesně jak jsi napsal
Vše už funguje