výměna dílů

Simos 2P
135M, 136M
jenda600

výměna dílů

Příspěvek od jenda600 »

zdravim koupil jsem felicia combi 1.3mpi s klimou rok 2000 má najeto 180 000 co puvodní majitel asi nic neměnil co všechno doporučejet vyměnit popř.překontrolovat rozvody řemen filtr tesnění svíčky jezdím na ethanol bez upravy puvodní majitel prý na něj jezdil 3roky trochu víc mi to žere 10.9 čím by to mohlo být?
díky
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: výměna dílů

Příspěvek od Skury »

Myslim, že sis odpověděl sám...

Nic ve zlým, ale občas nechápu takovéhle dotazy. Obecně, když koupíš auto, tak se dělají nové rozvody, vymění náplně a filtry. Když jsou potřeba brzdy, tak i ty. Pokud člověk nechce vědět, co s jeho novým autem je, resp. nechce do něho investovat pár korun a pak brečet až se něco stane, tak by se radši kupující měl koupi rozmyslet a jezdit na kole.

Za další, je možné psát tečky a čárky a velká písmena? Ten text jsem musel číst třikrát, abych věděl, co tím autor chtěl říct.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: výměna dílů

Příspěvek od Kuladmin »

Rozvody jsou retezem takze dle toho jak chrasti tak resit. Jinak komplet vymenit naplne (motorovy olej, prevodovy, chladici kapalinu) a veskere filtry vcetne palivoveho. Svicky. Okouknout brzdy desticky vzadu oblozeni + valecky zda netecou. a zkusit vsechny vule v kolech apod.A k te spotrebe jde o to jak jezdil kde jezdil atd takze zacni jezdit a mer spotrebu a uvidis kolik ti bude brat. ;)
Odpovědět