problém se Stěrači a ostřikem
-
woooo - FK
problém se Stěrači a ostřikem
Zdravím z ničeho nic mi přestaly reagovat stěrače jak přední tak zadní a i ostřik je mrtvý...předpokládám že problém je v přepínači "páčce pod volantem".
Jistý si nejsem a nechci to zbytečně rozmontovat i když nové ovládání již mám připravené na jaro. Tak se chci zeptat jelikož nemám feldě knížku ani návod. Je možné že y to bylo pojistkovkou.?? tedy jestly se o kompletní ovládání stěračů a ostřiku nestará jedna pojistka nebo relé. Předem děkuju za odpověď.
Jistý si nejsem a nechci to zbytečně rozmontovat i když nové ovládání již mám připravené na jaro. Tak se chci zeptat jelikož nemám feldě knížku ani návod. Je možné že y to bylo pojistkovkou.?? tedy jestly se o kompletní ovládání stěračů a ostřiku nestará jedna pojistka nebo relé. Předem děkuju za odpověď.
-
SobiM - FK
Re: problém se Stěrači a ostřikem
Čau. Zrovna jsme chtěl psát ten samý problém.. Mě to pálí pojistky jednu za druhou a stěrače se ani nehnou..ani přední a ani zadní.. Koupil jsem si nové relé a stejně to nepomáhá..
Kde je problém?
Kde je problém?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
nejdřív si přečíst pravidla
tohle vlákno vůbec nemělo vzniknout , už tu takový jsou
ČKD > literatura > a zhruba uprostřed je odkaz na stránky wrp nebo tak nějak
sobi , odpoj motory a pak připoj jeden vyzkoušej , pak druhej , hledej chybu na tom u kterýho se to vypálí
tohle vlákno vůbec nemělo vzniknout , už tu takový jsou
ČKD > literatura > a zhruba uprostřed je odkaz na stránky wrp nebo tak nějak
sobi , odpoj motory a pak připoj jeden vyzkoušej , pak druhej , hledej chybu na tom u kterýho se to vypálí
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
a nebo prodřená izolace někde na kablech .tipuju patý vrata v průchodce 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
někde začít musíš , emilio má pravdu 5tý dveře nekonečnej zdroj poruch , rozpoj elektriku do pětek u zadního světla
-
SobiM - FK
Stěrače se mi jednou spustily a pak už nic..Ani přední a ani zadní..že by zadní měl vliv i na přední?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
to spíš mohlo napálit kontakty přepínače
-
SobiM - FK
Já na to nemám čas a ani prostředky..
Není někdo z Prahy co by věděl jak na to?Případně i zaplatím...Do pátku potřrbuji mít auto opravené..
Není někdo z Prahy co by věděl jak na to?Případně i zaplatím...Do pátku potřrbuji mít auto opravené..
-
woooo - FK
dnes nebyl čas ale zítra tam budu zkoušet dávat jinej přepínač. tak uvidíme ...hned dám vědět i tobě..jo a v nejhorším jsem i z Prahy
oba motorky jsou napájeny přes pojistku č.2 (druhá zleva) - 20A. Pokud "odejde" tak nepojede ani "předek" ani "zadek".
Myslím, že pravdu má Emilio, bude prodřený zelenočerný drát v průchodce pátých dveří a zkratuje napájení motorku na kostru.
Myslím, že pravdu má Emilio, bude prodřený zelenočerný drát v průchodce pátých dveří a zkratuje napájení motorku na kostru.
-
woooo - FK
děkuju problém vyřešen.....jen jsem vážně nečekal že by se o stírání i ostgřiky starala jedna pojistka...a pálil to vakl v ovladači....takže novej ovladač a pojistka a zatím držíme:-)
-
woooo - FK
tak nevyřešen...a to ani po výměně relé ...po odpojení zadniho motorku se nezmění nic a pojistka se výpalí ...když ale odpojím přední...je vše ok...i zadní šlape jak má...problém je tedy někde vepředu ...bud moturek nebo dráty nebo kontakty....ale nevím co kde jak a proč:-(
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
motor , buď zaseklé převody , spálený , nebo kontakty na doběh
-
woooo - FK
Tak vše funkční.-) alespon to ted snad vše chvíli vydrží..nakonec to byl opravdu motor..každopádně vyčištěné konktory, promazané a porčiště stěrače, nové relé stěračů a komplet pojistky a "novej" motor stěračů