Za deste tece pod kapotu/pod volant

karoserie, narazniky, skla atd.
Mimoa - FK

Za deste tece pod kapotu/pod volant

Příspěvek od Mimoa - FK »

Zdar. Jsem zde nový, všechny zdravím a především filckaře.
Mohl by mi někdo prosím poradit? Za deště - delšího - zatéká voda dovniř auta... Felda 1.3 MPi. Voda stéká po čelním skle do těch lišt podél kapoty. Tam je to ale podle mě nedořešený jak se kříží hnedle pod oknem ty plechy, sou tam díry - vlevo i vpravo, voda teče do motorovýho prostoru - jakoby před tlumičema - blíže k řidiči - na jedné straně je v těch místech baterie na druhé nějaký zrejmě filtr/čerpadlo. A odsud už pak stéká voda dolů na zem. Problém je v tom, že asi někde odsud prolíná do auta a jak jsou pod volantem a u spolujezdce nad kolenama v palubce takový molitany černý, nasáknou a dlooouho schnou. Neřešil ste to někdo prosím??? Tatík tvrdil, že tam někde jsou trubičky na odvod, ale možná si to plete se 120kama. Ja je nenašel.

A ještě jednu radu, ať nezakládám dva topiky: Máte výstup z motoru - výfuk - od motoru koleno a pak katalyzátor a ten na tom kolinku drží na dvou šrobech s pružinama - je tam nějaké těsnění nebo něco podobného, nebo se to jen dotahuje? Měnil jsem palivový filtr a sundával výfuk, nasadil zpět a teď při vyšších rychlostech - 120 a vejš (3600 ot.) to v tom motoru dost hučí, ale možná se mi to zdá, před výměnou filtru to podle mě nedělalo.
Díky všem za odpovědi. Hoj
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: Za deste tece pod kapotu/pod volant

Příspěvek od Skury »

Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Zamčeno