VR6 do feldy

tuning/tuzing úpravy
FELICIAVR6 - FK

VR6 do feldy

Příspěvek od FELICIAVR6 - FK »

Zdravim vsechny,
mam feldu v kombiku a prave se do ni chystame dat nove srdce a sice VR6. Fotky budu postupem casu vkladat na tuhle stranku, co se techniky týce mame vse vyreseno, ale jeste potrebuju vymyslet zevnejsek jak by mohl vypadat, zatim je to obycejna felda, kdyby mel nekdo nejakej dobrej napad jak ji udelat z venku piste mi na mail, napady a rady jen uvitam :-)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: VR6 do feldy

Příspěvek od emilio52 »

:hledej:
Jak tu již bylo mnohokrát napsáno
nelegální přestavba, problém s přihlášením, neprojde na STK a další problém po případné kontrole na silnici . :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
FELICIAVR6 - FK

Nerikam ze s to budu mit jako bezny auto, i kdyz bych rad...nebudu tu zbytecne machrovat ze pres znamy atd jde vse......s tim mas pravdu ze bych neprolezl, muze mi tedy nekdo poradit (ted myslim na felicii do bezneho provozu) jak na 1.3 50 kW zvysit vykon a o kolik to jde na max? snad me neukamenujete ze se tu na to pta kazdej :-)
favo

Příspěvek od favo »

Emilio já myslím že dotyčný se na nic z toho neptal jen nás informoval a žádá o pomoc s exteriérem a legálnost téhle přestavby neřeší. ;)
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
FELICIAVR6 - FK

Moje felda 1.4 MPi
Pecka clanek diky moc, jeste dotaz, kde se daji sehnat ty budiky? :-)
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Nechápu tyhle témata o ničem... To musíš vědět nejlépe ty sám, co se ti líbí :scratch:
PS: nápady bys rád, ale neobtěžuješ se napsat ani to, jestli jde o OF nebo NF... taky dobrý. Jinak o úpravách 1.3 (a zase jsi ani nenapsal, jestli BMM nebo MPi) je tady opravdu mraky informací, stačí hledat v příslušných sekcích a především chtít najít... ;)
Naposledy upravil(a) Jura_Favorit dne stř 07. lis 2012 21:32:32, celkem upraveno 1 x.
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

FELICIAVR6 píše:Nerikam ze s to budu mit jako bezny auto, i kdyz bych rad...nebudu tu zbytecne machrovat ze pres znamy atd jde vse......s tim mas pravdu ze bych neprolezl, muze mi tedy nekdo poradit (ted myslim na felicii do bezneho provozu) jak na 1.3 50 kW zvysit vykon a o kolik to jde na max? snad me neukamenujete ze se tu na to pta kazdej :-)
:hledej:
používej hladání o zvýšení výkonu tu už je několik návodů :!: .
např.
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... =5911#wrap
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
FELICIAVR6 - FK

No, cekal jsem jen par tipu a navrhu a ne hlasky typu na kazdou svini se vari voda atd.......koukam ze az na par ochotnych jsou tu i takovy co jen rejpaj nebo si z druhych delaji srandu.......
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

:shock:
Jsem si nevšiml, že by Ti to tady někdo psal... Máš tušení, co je to "podpis pod příspěvkem"..? Nebo fakt věříš tomu, že máme potřebu specielně jen a pouze Tobě sdělovat, že máme Golfy, Favority a že Emil není na seznamu a tak musí chodit do práce? :D :lol: :lol: Noták.. mysli ;)
Jinak opravdu není třeba znovu psát pár tipů k tomu, k čemu už tady je x stránek ;)
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
FELICIAVR6 - FK

Se omluvuju, sem tu novej tak nevim jak je to tu s psanim a podpisama atd......
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

lol lol a ještě lol :lol: :lol: :lol:

Jinak na tvojí otázku ohledně úpravy 1.3:
http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=52&t=7759
http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.p ... va%C4%8Dka
http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=4973

http://www.motor-excel.cz/

ale nevíme jestli mpi nebo bmm, takže u bmm i přestavba na MPi (opět nelegální ale narozdíl od vr6 jakštakš ukecatelný, když zachováš blok a pokud je člověk šikovnej, tak i zamaskovatelný)

Sečteno a podtrženo, rozumný výkony okolo 100koní, ale investice nemalé. Záleží jestli půjdeš cestou víc dieselovýho projevu (1400), nebo něco na vytáčení (1342).
hlava, vačka, čip, výfuk, větší objem(klikou nebo písty), svody...
FELICIAVR6 - FK

Jeste jednou diky :-)
Odpovědět