Ahoj všem
dnes se mi stala nepříjemná věc, zhasla mi potkávací světla, a rozsvítily se kontrolky ABS a brzd, po chvíli jízdy se to zase aktivovalo, a tak pořád do kola, díky bohu a pomalé jízdě jsem dojel domu, rád bych se zeptal čím by to mohlo být? děkuji vše kdo mi poradí
Demar alias Michal
Světla versus ABS
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
-
Demar - FK
Re: Světla versus ABS
na všech odkazích co jsi mi poslal tak se mluví jen o kontrolkách , a mě se vyplo docela dost věcí (potkávací světla, větrák, mlhovky, ohřívání zadního okna) ,chceš mi říct že je to to samé? :?: :?: :?:
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
bohužel se mu nechce opakovat xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxkrát opakovaný , a neustále dokola , stejně jako mně ,
chce to víc hledat , zakousnout se do toho , a taky průběžně číst příspěvky , otázky i odpovědi všech přispěvatelů , a tím se zdokonalovat v problémech vozu jejich řešení , včasné identifikace , ......atd
poštuduj taky tohle http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 76&t=13454
chce to víc hledat , zakousnout se do toho , a taky průběžně číst příspěvky , otázky i odpovědi všech přispěvatelů , a tím se zdokonalovat v problémech vozu jejich řešení , včasné identifikace , ......atd
poštuduj taky tohle http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 76&t=13454
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš opravdu problém s dobíjením, je na tom něco divného?Demar píše:mě se vyplo docela dost věcí (potkávací světla, větrák, mlhovky, ohřívání zadního okna) ,chceš mi říct že je to to samé?
-
prdel
Omlouvám se, byl jsem docela vyplašenej, potřeboval jsem radu hned, ale ted je už vše v pořádku, bylo to silové relé, a stálo mě to 200,-
ted už budu mít dost času si projít všechny příspěvky, abych nespamoval.přes všechny nesnáze vám díky i za odkazy.fakt díky
ted už budu mít dost času si projít všechny příspěvky, abych nespamoval.přes všechny nesnáze vám díky i za odkazy.fakt díky