šedý kouř z výfuku co stím?
-
nowys89 - FK
šedý kouř z výfuku co stím?
zdar škodováci nedávno jsem zjistil že mi jde z výfuku šedý někdy do černa kouř asi tam bude něco špatně ale nevím zda to bude lambda nebo něco v motoru a občas se ukáže bílý kouř ale to bude snad tím že je zima a jde z výfuku teplý vzduch?
-
keenworth - FK
Re: šedý kouř z výfuku co stím?
Koukni jestli se ti neztráci voda popřípadě jestli nepřibývá olej v motoru. Nebo taky může být olej ve vodě - koukni do expanzky. Možná ti odešlo těsnění pod hlavou.
-
nowys89 - FK
tak ani jedno ani druhý olej nepřibývá a voda nemizí a ani není lej ve vodě
kdyz to neni olej ani voda, tak to musi byt benzin - moc bohata smes... Takze jaka je spotreba?
-
nowys89 - FK
těch 9 možná 10 litrů si to vezme ale na STK mi řekl že mám špatnou lambdu
-
keenworth - FK
ono ted v zimě kouří auto dokud se pořádně nezahřeje... ale jestli máš spotřebu 9-10l tak máš KO lambdu, sežen jinou a bude po problému... nejlepší je napíchnout to na notas, tam uvidíš jeslti je špatná nebo ne
jestli mas spatnou lambdu, spotrebu 9-10, tak se nedivim, ze ti to huli. Pali se pak dost bohata smes, to v pohode kourit muze. A mimo jine, da se tim udajne zlikvidovat dost veci v motoru...
vymen lambdu, spotreba ti padne na 7 a prestane to hulit. Myslim, ze pri dnesni cene benzinu se ta vymena i celkem vyplati...
vymen lambdu, spotreba ti padne na 7 a prestane to hulit. Myslim, ze pri dnesni cene benzinu se ta vymena i celkem vyplati...