Skříň termostatu

MPi 1AV
AEE
Dejwis

Skříň termostatu

Příspěvek od Dejwis »

Ahojda všem, měl bych dotaz. Tátovi přestala pomalu topit felda, tak zakoupil termostat a byl čas na výměnu chl. kapaliny, tak vše koupil. Vypustil kapalinu a vyšrouboval dva šrouby na plastu pod kterém je termostat, v tu chvilku se jedna díra trochu vydrolila a ten šroub se nedá našroubovat úplně aby držel. Při stoupající teplotě při testu kryt vylejzal. Tak jsme koukali kolik stojí ten kryt novej, předtím ale ještě vymyslel že se koupil větší šroub kterej je na 1.3 (delší o asi 5mm) a zakápnul to ještě spešl lepidlem, už to drží - zatim, bude se ještě testovat. Pokud se bude kupovat ten kryt novej, tak je na autokelly za cca 937kč, ale cbybí foto aby sme se přesvědčili, proto vás žádám zda někdo nemáte foto nebo odkaz kde je prodej toho výrobku, název by měl být Skřín Termostatu (Felda 1.6). Mimochodem to má Felda 1.3 lépe řešené, já mám BMM kde to je v kovu a na 3 šrouby. Neměl jste někdo podobnej problém že to přestalo držet? Bylo to ted po druhé povolené, normál lidsky. Děkuji 8-)
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
Dejwis

Re: Skříň termostatu

Příspěvek od Dejwis »

Nikdo nemáte foto?

Jinak táta pořídil ten větší šroub co používá 1.3 a dal k tomu spešl lepidlo a drží to, ale i tak pokud máte někdo foto té skříně termostatu tak prosím dejte vědět...
PavelZ - FK

Příspěvek od PavelZ - FK »

Obrázek
PavelZ - FK

Příspěvek od PavelZ - FK »

jinak bych raději dal tu skříň novou. Kdyby to prdlo, tak ti vyteče chl. kapalina a vaříš.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Jo, to je bolest, až se ti to v létě pořádně ohřeje a stoupne tlak, tak hrozí, že to ten šroub s lepidlem neudrží. Já měl stejný problém, nic moc to nedrželo, když mi stoupla teplota, tak mi to kolem toho O kroužku začínalo kapat, koupil jsem komplet celou skříň termostatu ve škoda servise za 1.600,-Kč, je to vcelku, smontovaný včetně termostatu a novýho čidla a od tý doby bez problémů, výměna za hodinku a to mám klimu a servo, takže málo místa = špatný přístup
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

Díky ;)
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Já jsem to přišrouboval samořeznýma šroubama, a už 20tis. km v pohodě
Odpovědět