Odpor u spolujezdce-Svítí kontrolka airbagu
-
lukasinau - FK
Odpor u spolujezdce-Svítí kontrolka airbagu
Zdravím, mám problém s airbagem spolujezdce- byl střelený,po montáži odporu svítí kontrolka bagu, četl jsem tady na foru, že se dá místo bagu spolujezdce připojit odpor - někde bylo napsáno 4ohmový jinde 2ohmový, tak jsem koupil oba dva.Odpojil jsem baterku vytáhl bag, namontoval dvířka a byl šťastný jak to všechno půjde hladce, ale chyba. Po zapojení odporu do kable od bagu jsem nechal ještě chvilku vypnutou baterku.Při zapnutí a otočení klíčkem kontrolka stále svítí, tak nevím jestli jsem byl naivní a myslel si, že to bude fungovat.Možná to tak nefunguje nebo jsem udělal někde chybu.Na bag řidiče jsem se taky díval a kroužek vypadal dobře a bag taky. Tak se chci zeptat, jestli je ještě třeba jet na diagnostiku pro promazání chyb, aby bylo všechno ok? diky za odpovědi.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odpor u spolujezdce-Svítí kontrolka airbagu
Tak načtení paměti závad přes VAG je snad samozřejmostí... Nicméně pokud je to auto po nehodě - což zřejmě je, tak to bude ještě kapku složitější, viz http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 25#p476825 a následující příspěvky

Naposledy upravil(a) Jura_Favorit dne pát 30. lis 2012 19:20:11, celkem upraveno 1 x.
ono je to jak kdy ,nejlepší je sehnat originál klemu,třeba já mam 1 bag a jednotka je tam od novoty pro 2 bagy,ale místo spolujezdce je tam nejaká origo klema
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
straca: pokud jsou v jednotce data o nehodě, tak ti nepomůže ani "klema" ze zlata.
to ne myslel jsem pouze pokud ho chce vyndat ,ale píše vystřelený,že by při nehode střelil jen spolujezdec....?