Felicie 1.3 MPI zdechne za jízdy

Simos 2P
135M, 136M
kukyzzz - FK

Felicie 1.3 MPI zdechne za jízdy

Příspěvek od kukyzzz - FK »

Zdar chlapi potřebuju poradit.

Moje felicie když se dostane ručička palivoměru na čtvrtku tak auto prostě za jízdy i po rovné cestě při konst. otáčkách zdechne uplně vypne a chvíli trvá než jde natočit.VAG vypisuje chybu ventilu N80 u nádobky s aktivním uhlím , jinak všechno funguje jak má auto bezproblému jezdi s plnou nádrží nezdechá nwm co s tím ,dam sem graf z vagu ,možná z toho někdo něco vyčte.
kukyzzz - FK

Re: Felicie 1.3 MPI zdechne za jízdy

Vasek

Příspěvek od Vasek »

Moje felda mi udělá to samý tak jednou do roka. Když jsem se to snažil řešit, tak jsem na nic nepřišel. S frekvencí, jako se mi to stává, to ani nemá cenu řešit. Ledaže by někdo věděl jednoduchý řešení. Nejpodivnější je to, že jak to chcípne, tak to nejde nastartovat za jízdy. A to ani jak klíčkem (i přes polohu 0), tak ani motorem. Postě se auto musí zastavit a pak to jde úplně normálně.
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

kukyzzz až ti to udělá zkus otevřít hrdlo nádrže
kukyzzz - FK

Tak když to zdechne a potrapím to přes kvalt tak vetšinou to chytne tak do 4-6s tak s tím otevřením toho víčka mužu to nechat permanentně otevřené co to udělá,jinak mě napadlo jestli na to nebude mít vliv ten ventil u aktivního uhlí protože je asi po něm,necvaká na vagu a podle informaci by měl být v klidovém stavu stále otevřený.a jelikož je po něm je stále otevřený,ještě to zkusím zítra jestli není zaseklý v zavřené poloze.Jen je mi divné že to prostě při plné i pul nadrže jede jak má.Jak jsem dával graf tak je tam délka vstříku paliva,na tom grafu je tam propad skoro až na nulu takže někde musí zlobit elektronika . :hlava:
kukyzzz - FK

Tak pánové odvětráním to nebude ,diag vyhazovala chybu ventilu u nádobky s akt.uhlím, udělán bypass +12V aby nebyl závislý na čerpadle ale byl samostatně spínán ŘJ. Odzkoušen přes akční členy a funkční. Tak mě napadá už jen ,že blbne buď klapka nebo že se nějak kouše relé nwm, dám na relé kontrolku a uvidím.
Odpovědět