Zapojení pasivniho subwooferu + zadni repro??

dotazy a rady na vše kolem hudby
Kubik - FK

Zapojení pasivniho subwooferu + zadni repro??

Příspěvek od Kubik - FK »

Zdravím hledal jsem po internetu i zde ale nic tak primitivního aby to moje hlava pobrala sem nenašel. No k mé otázce koupil jsme si od známého pasivní subwoofer tenhle snad se zobrazi http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater (jinak je to bedna s usazenýmy basáky a nejsou tam cinche ale ty sdiřky se zobáčkem ktera se otevře a strčí se tam drátek) omluvte mou technickou znalost pojmenovat věci... a zadni reproduktory... je nějaká možnost jak to vše spolu s přednímy a zadnímy + ten sub zapojit na obyčejně autoradio kde je koncovka ISO s vývody L a P přední repro a L a P zadní repro?
Maradpg - FK

Re: Zapojení pasivniho subwooferu + zadni repro??

Příspěvek od Maradpg - FK »

zadní repro ti budou hrat z radia ale ten subw, ti hrat nebude teda pokud nechces odpalit koncaky v radiu. na ten basak budes potrebovat zesak. ale jestli by jsi chtel muzu ti ti i zapojit
GrounZero - FK

Re: Zapojení pasivniho subwooferu + zadni repro??

Příspěvek od GrounZero - FK »

subáč musíš zapojit přes zesilovač, na rádio to jde taky ale bude to hrát příšerně, slabě a navíc všechno frekvenční pásmo, kup zesík, kabely a není problém to zapojit, už jsem dělal spousty aut, kup silnej kabel průměr podle výkonu zesilovače a subwooferu ... dvoulinku cinche 5m, kabel s průměrem 1-2mm 5m a je vystaráno :)
Odpovědět