Nejde levý přední stěrač

karoserie, narazniky, skla atd.
chain - FK

Nejde levý přední stěrač

Příspěvek od chain - FK »

Ahoj kamarádi, potřeboval bych poradit. Dneska jsem byl v myčce a během mytí mi jeden z kartáčů vyvrátil levý stěrač. Po navrácení do původní pozice stěrač samozřejmě nefunguje, pravý normálně stírá tak jak má. Motorek by to tedy být neměl. Nevíte někdo co by to mohlo být? Popřípadě i odhadnout cenu opravy? Hádám, že to bude v řádu stokorun. Setkali jste se někdy s poškozením vašeho vozu v myčce? Předem děkuji za jakékoliv rady.
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde levý přední stěrač

Příspěvek od 103457 »

1) měl jsi to hned nahlásit v myčce, myčka je ze zákona pojištěná
2) stěraše jsou pouze mechanické, čili pokud ti jde jeden stěraš, motorek je tudíž OK, musí být chyba mechanická. Otevři haupnu a koukni se sám, nikdo z nás neví co se stalo, tak ti nemůžeme poradit, jen bychom hádali.
chain - FK

Ahoj, díky moc za radu, zvažuji, že se hnedka zítra stavím v myčce a nahlásím jim poškození.
kwik

Příspěvek od kwik »

tak na tohle rovnou zapomeň... je to hloupost. Nidko ti takhle nic neuzná. To je jakobys dneska vyzvedl opravený telefon, doma ho vypral v pračce a zítra šel zpátky do prodejny s tím, že sis toho asi včera nevšiml ale telefon ti nejde..
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

To je jasné, nyní je už pozdě, musíš to udělat okamžitě, teď jim budeš jen pro smích. Mě na formanu myčka ulomila zrcátko (bylo už naprasklé), nevyjel jsem ani z myčky, začal jsem troubit.
Nyní otevři kapotu a koukni, kde je chyba, možná bude stačit jen přitáhnout stěrač na hřídelce.
chain - FK

Možná by byla možnost celý proces opakovat, znovu projet myčkou, která onen stěrač zase vyvrátí, pak bych mohl začít třeba troubit jak na lesy. Hned zítra se na to podívám, doufám, že snad bude stačit jen dotáhnout ten šroubek pod tou krytkou na stěrači, kdysi sem měl něco podobného na zadním.
Odpovědět