palubka z jiného vozu
-
Saybeach - FK
palubka z jiného vozu
čus, myslíte že by šla vyměnit palubní deska z VW Golf mk3 do feldy?.. nebo máte s tím někdo zkušenost?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: palubka z jiného vozu
Všechno jde, když se chce. Lehký to nebude, protože každá palubka má jiný uchycení.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Re: palubka z jiného vozu
Změř si, jestli je na šířku stejná jako u Feldy. Pokud jo, zkus to. Ale počítej s tím, že budeš mít problém s topením, větráky, airbagy a možná i s prohnutím podél přechodové stěny. Ale všechno by Ti to mělo jít, ale počítej, že se v tom budeš hrabat tak týden. Jinak si myslím, že je to blbost, protože když mám přece Feldu, tak mám přece Feldu. Maximálně tam dám jiné sedačky, aby se mi líp sedělo, ale dávat tam cokoliv jinýho? To je lepší si koupit toho Golfa...A zrovna ve Feldě se ta palubka docela povedla. A ještě ji můžeš stříkat barvou, protože na tom plastu to drží super
Ale jen můj názor