světla nesvítí

achiles - FK

světla nesvítí

Příspěvek od achiles - FK »

ahoj,

přestali mi svítit obě přední obrysová světla, pravé přední potkávací světlo a levé zadní obrysové světlo. Vše ostatní svítí (i dálková), kontroloval jsem žárovky, pojistky 7, 11 a teď tedy podezírám vadné tlačítka od světel (obě?). Mam zkontrolovat ještě něco jiného, nebo to budou určitě tlačítka?

diky

alex
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: světla nesvítí

Příspěvek od 103457 »

zkontroluj lucas
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

z toho co píšeš , : pro přední a zadní levou obrysovku , a pravé potkáací světlo , znovu pořádně zkontroluj pojistku (proměř) i kontakty v pojistkovce

pro ostatní proměřit žárovky (optická kontrola není dostačující) změřit napětí na kontaktech svorkovnice

spínače to na 100% nejsou
achiles - FK

>>ferdamravenec

dik za rady, vse tedy jeste poradne zkontroluju. Je pravda, ze mi do auta docela dost tece, takze mam obcas vodu i v pojistkovce :) a kontrolu jsem delal na rychlo pri ceste z prace, takze tam nekde problem byt muze...

pravou obrysovou zarovku jsem jedinou nekontroloval :)
Lukoo88 - FK

Příspěvek od Lukoo88 - FK »

,A ani zapalovac nejde ze je tohned prvni pojistka s prava 22 nebo 11 taky mi toudelalo ;)
achiles - FK

tak nakonec byl problém přeci jen v žárovkách. Ve předu jsem měl místo obrysových zárovek LEDky a zde byla nějaká chyba. Pravou přední jsem nahradil normální žárovkou a najednou začala svítit i levá zadní obrysovka. levou přední jsem taky vyměnit, ta byla asi také KO. Co se týče pravé přední H4, tak byla také vadná, ale poprvé jsem na to nepřisel, protože nově koupená zárovka byla také nefunkční....
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

helej když jsi měl odpálený žárovky proměř si dobíjení i v otáčkách
Odpovědět