palivové čerpadlo z BMW

MPi 1AV
AEE
Standa.Kas - FK

palivové čerpadlo z BMW

Příspěvek od Standa.Kas - FK »

Zdravím. Felda mi čím dál důrazněji naznačuje, že bude potřeba vyměnit benzinové čerpadlo a tak mě zajímá... mám možnost mít jedno z BMW 325i, rozměrově by se tam teoreticky napasovat dalo, ale zajímá mě, jak to přesně funguje, protože se vsadím, že bude tlačit víc. Je to tak, že čerpadlo čerpá pořád stejně a potřebnou dávku paliva si berou vstřiky na základě informací z řídící jednotky a zbytek se vrací do nádrže?? Protože jestli jo, pak by neměl být problém s tím, že čerpadlo bude tlačit víc že?? Nebo bude větší tlak v potrubí?? Vydrží trubky a hadičky?? Nepotřebuju zvýšit výkon, jde mi jen o to, že to čerpadlo je zadarmo a zaručeně dobré, tak proč ho tam nedat.
straca
Kontaktovat uživatele:

Re: palivové čerpadlo z BMW

Příspěvek od straca »

jestli tam padne dej ho,tam,tlak si řidí regulátor,zbytek se vrací,otázkou je jak ti bude ukazovat palivoměr
Standa.Kas - FK

no ten by měl ukazovat pořád stejně blbě jako teď ne?? Celá ta klec zůstane i s plovákem, jen se přehodí čerpadýlko... a i kdyby ukazoval jinak, stejně se řídím kilometrama protože ručička se houpe. Když jedu na rezervu, stačí si jednou objet kruháč a mám půlku nádrže, jedu mírnou pravotočivou zatáčku a mám prázdnou :-D
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

to je divný,houpala se u favorita a škodovky,u feldy je to podstatně lepší,prudká zatácka by neměla s ručičkou hnout,alespon mě se nehne,jen když stojim dyl treba z kopce a tak ale pri jízde ne
Standa.Kas - FK

no mně fakt stačí jednou objet kruháč, mírná zatáčka nebo kopec a už okamžitě kecá, předchozí felicie mi to dělala taky...
luma - FK

Příspěvek od luma - FK »

Ve všech feldách co jsem jel se palivová ručička při průjezdu zatáčkou hýbala nepatrně, tak jak píše straca.
Mazik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mazik »

Kratka prudka zatacka s ruckou ani nehne, ale delsi pravotociva (exit z dalnice) a hne se to i o ctvrtinu nadrze :D
Odpovědět