PROSIM O RADU NIKDE JSEM TO NENASEL SHANIM MANIKA PRES RJ

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Hrobar
Kontaktovat uživatele:

PROSIM O RADU NIKDE JSEM TO NENASEL SHANIM MANIKA PRES RJ

Příspěvek od Hrobar »

ZDRAVÍM, at pročítám jak pročítám, tak jsme nikde nanašel to co by vyresilo můj problém. upravit rj.
mám formana 1.3bmm trosku jsme to poladili, ostrá vačka, snížená hlava, tvrzeny sedla, frezovany kanály, tvrdsí pruziny. na hlave je vyrazeno (MT 020) motor měla údajně upravovat nějaká liberecka firma která už není.
motor makal jak hodinky akodát něco klepalo v hlavě, minulý týden jsem se rozhodl že zjistím cím to je. sundal jsme hlavu a byl zaklepanej jeden ventil.
odvezl jsme hlavu k panu Pejškovy dal mi tam nové sedlo, zabrousil ventily a lehce lizl hlavu.
ted k mému problému: na volnobeh se mi to hada a prijde ze vynechava, ale kdyz to jde do otacektak to bezi normalne na 4.
ja mozný ze už mám moc sníženou hlavu popr to nekomunikuje s org řídící jednotkou?
chtěl jsme se zeptat zda tu není nekdo kdo by mi přizpůsobil ridici jednotku k mému motoru, popř. ji čipnul.
nebo zda tu není nekdo ko má podobne upraveny motor a ma k tomu i upravenou jednotku že bych si od nej nechal prekopirovat software s tím že by jsme se finančně srovnali.
děkuji za odpovědi popř rady co s tím.
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Re: PROSIM O RADU NIKDE JSEM TO NENASEL SHANIM MANIKA PRES R

Příspěvek od 00Inferno00 »

Zakázkový chip k úpravám, ti udělá skoro každý chiptuner ;)
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Hrobar
Kontaktovat uživatele:

Re: PROSIM O RADU NIKDE JSEM TO NENASEL SHANIM MANIKA PRES R

Příspěvek od Hrobar »

to jsem si taky myslel, jedna se mi o to aby to bylo kvalitni, abych to neudelal u nekoho za sileny penize a pak to nebylo ono. chtel bych neco overeneho :-) nejlepe z okoli
Odpovědět