FUN DOPLNKY!!!

karoserie, narazniky, skla atd.
Stigi - FK

FUN DOPLNKY!!!

Příspěvek od Stigi - FK »

Zdravím všetkých... Kúpil som FUN-a a rád by som si ho dal do poriadku. Potrebujem rady od majiteľov takýchto vozidiel, na čo dávať pozor, ako dávať dole laminátové doplnky aby sa nezlomili, odkiaľ zohnať náhradné diely, atď. Prosím píšte rady, chcem z neho urobiť zberateľský kúsok!Dakujem za rady....
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: FUN DOPLNKY!!!

Příspěvek od Skury »

A je potřeba dávat límec nebo prahy dolů? Je to spíš na totální zničení dílů než aby to něčemu pomohlo.

Jinak mám telefon na člověka, co se výrobou dílů zabývá. Poměrně i slušné ceny.

A jinak mrkni na www.skodafun.cz
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Stigi - FK

Vlastne treba dať dole všetky laminátové doplnky, aby sme sa pozreli či plech pod nimi nie je skorodovaný. Chcem celé auto znovu dať nalakovať a dať do takého stavu, ako keby bol nový. :)
Doplnky nie sú v zlom stave, preto potrebujem nejaký dobrý postup, aby som ich nezničil pri demontáži.
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Prahy se sundavají strunou na skla a hodně opatrně... Lemy stejně. Límec nevim, ale bude to asi podobný a hlavně dost pakárna.

Jinak zkus napsat Formovi nebo Pawlosovi, klidně se odkaž na mě.

http://skoda-virt.cz/cz/auta/specialy/7 ... 1-6/#tab-0
Jan Formánek, Email: Janformanek@post.cz

http://skoda-virt.cz/cz/auta/favorit-a- ... -historie/
Pavel , Email: Aerodeck.mtx@seznam.cz
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Stigi - FK

Ďakujem pekne! Ak by ste vedeli o niekom kto predáva originál búdu na FUN AIRDESIGN MIDI FUN, tak to sem prosím hoďte! DIky... Dajú sa do Feldy namontovať nejaké univerzálne elektrické okná???
Stigi - FK

Ako sa dávajú dole prahy z FUN-a??? Ostatné lamináty už pomaly sú dole, ale na prahy nemám nápad aby som ich nepoškodil...
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Psal jsem to v minulým příspěvku, hned první věta...
Stigi - FK

Ano, našťastie je všetko už skoro dole, ale ešte ma čaká dhlý a ťažký boj s laminátovým predlžením kabíny. Tam som to už skúšal, ale ide to zatiaľ najťažšie zo všetkých.
Honziiik1 - FK

Příspěvek od Honziiik1 - FK »

Taky mě to čeká za 2 měsíce začínám, tak kdyby jsi měl nějaké foto případně typy/chyby/foto co jsi jak dělal dost by mi to pomohlo.
Odpovědět