Prosím oradu,dnes když mě došel plyn,tak jsem to přepnul na benzín,a jel jsem na tankovat za 700kč,ale ručička je pořád dole jako kdybych žádnej plýn tam nebyl.Jako kdyby se za sekla.Ale auto jede pohodě na plyn.Nevíte čim by to mohlo bít???
Ps:Ještě se zeptám na jednu věc,ukazatel benzínu si dělá co chce.Když stojím na místě tak mě to ukazuje pul nádrže,ale přijízdě třeba do zatáček nebo do kopce tak se rosvítí rezerva.Nevíte co by to mohlo dělat?Díky zarady.
Prosím o radu,tankování lpg
-
LPG.habartice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu,tankování lpg
jak ti došel plyn tak se sekla ta ručička v dolní poloze. ono je vevnitř v tom multiventilu jádro nasazený na tý ručičce - je to prostě magnet kterej se vychyluje podle toho jak se vychyluje magnet umístěný na konci plováku v nádrži. Zkus nějakou palicí gumovou nebo nějakým špalkem klepnout do toho multiventilu nějak lidsky aby se to uvolnilo ...
-
Radomil - FK
Jo skusím díky,ale od te doby to začalo i docela cukat když jedu na ten plyn,jako kdyby docházel plyn.Muže to mít na to vlif taky?
-
LPG.habartice
- Kontaktovat uživatele:
nee, to i kdyby se urval plovák ( což je hovadina ) tak to na vyprazdňování nádrže a zásobování plynem nemá vliv
-
Radomil - FK
Tak mám zajed na benzínu a říc jím co to maj za plyn?Mladá holčina mě tankovala.Snad to tam dala dobře.
-
LPG.habartice
- Kontaktovat uživatele:
Tankováním nemá co zkurvit, asi voda v plynu nebo nějakej hegeš, nic novýho. Nedávno jsem týden kroutil s LPG
na fel 1.6 a byl plyn na pikaču
na fel 1.6 a byl plyn na pikaču
-
Radomil - FK
Díky pomohlo to,už zas ukazuje.Díky moc za radu.Radomil píše:Jo skusím díky,ale od te doby to začalo i docela cukat když jedu na ten plyn,jako kdyby docházel plyn.Muže to mít na to vlif taky?
-
LPG.habartice
- Kontaktovat uživatele:
není nad brutální sílu