Poradíte mi prosím, kde sehnat pasující zadní lemy v kataforéze? Nějak se mi nedaří žádné najít.
Děkuji.
Zadní lemy kataforéza - kde koupit
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Zadní lemy kataforéza - kde koupit
1,6 sportline 1999
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní lemy kataforéza - kde koupit
tady jsi koukal ?
http://www.obautodily.cz/hledani/?idmen ... lltext=lem
http://www.obautodily.cz/hledani/?idmen ... lltext=lem
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
helej já je bral , nedoporučuju díly ve foréze je to zbytečně drahý ,
bral jsem je protože v práci se některý díly projíždějí forézou a sem tam se něco válí i venku a je vidět že to nerezne ,
jenže jsem na auto dal lemy a př blatníky , jen jsem to přefouknul základovkou a už po zimě lezla rez jenže ne tam kde jsem to vařil ale v ploše nehledě na to že př blatníky se jen montojou ,
ta foréza je buď ošizená (ve slabší vrstvě než má být ) ne je špatný postup , odmaštění .......
prostě je porézní , takže jestli chceš aby to vydrželo +- něco víc tak to nech pozinkovat , nebo nějaký barvy se rzí bojující ,
bral jsem je protože v práci se některý díly projíždějí forézou a sem tam se něco válí i venku a je vidět že to nerezne ,
jenže jsem na auto dal lemy a př blatníky , jen jsem to přefouknul základovkou a už po zimě lezla rez jenže ne tam kde jsem to vařil ale v ploše nehledě na to že př blatníky se jen montojou ,
ta foréza je buď ošizená (ve slabší vrstvě než má být ) ne je špatný postup , odmaštění .......
prostě je porézní , takže jestli chceš aby to vydrželo +- něco víc tak to nech pozinkovat , nebo nějaký barvy se rzí bojující ,
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Taky je otázka jestli to fakt byla foréza a ne nějaká barvička, to se prej taky dost praktikuje.
-
LPG.habartice
- Kontaktovat uživatele:
Já beru jen forézu od ob autodíly a hnije to jen ve svárech nebo když to přijde kurýrem krásně odřený 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
byla to foréza , jelikož s tím přicházím do styku tak to poznám , pozná se to při broušení
- Hudzi
- Kontaktovat uživatele:
Ja som si na combíka lemy kupoval u nás v autonove.sk mál som ich za babku a vo foréze lem som dal prevariť klampiarovi známy v audi kde som praxoval ako učeň mi to nastriekal potom prišlo veľa vosku minul som niečo cez 5 sprejov +- počas roka ešte vosk bol všade až som nadával niekdy keď som chytil dačo lepkavé od toho plus hrubý neriedený gumoasfalt a nemám problém 
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=32022 Moja Feldička odstin 9460 - modra hlubinna :)
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Díky za radu. Už je objednáno a příští týden do toho říznu 
1,6 sportline 1999