cetris desky

pokec o všem možném i nemožném
kwik

cetris desky

Příspěvek od kwik »

potřebuju řezat cetris desky, budu je řezat maflem to vím, ale čím vyřezat díru (kruh) o průměru 30cm ? vrtat dírku vedle dírky vrtačkou a pak zabrousit pilníkem? nebo je nějaký lepší postup? a další dotaz, je možné obložit palubkovou stěnu cetrisem aby zeď nechytla? myslím tím rohy vedle kamínek a zeď za kouřovodem? díky
Paulie
Kontaktovat uživatele:

Re: cetris desky

Příspěvek od Paulie »

Tu díru bud jak píšeš vyvrtat a pak dopilovat, což se podle mě upiluješ, i když nějakou rašplí by to celkem mohlo jít pěkně. A nebo použít vykružovák: http://www.e-drevoprodej.cz/zbozi/nastr ... Z1131.html , který by ti to pilování mohl urychlit, ale nikde jsem nenašel 300mm vykružovák, takže to výjde na stejno, akorát budeš méně pilovat.
A co se týče toho obložení, tak nevím jestli je to rozumné, protože cetris obsahuje dřevěné třísky, ale to poradí někdo zkušenější ;)
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

pilkou přímočarkou tam co se dává boční vodítko , se dá vodítko s e špičatým čepem na konci , navrtáš díru pro plátek hrotnapíchneš do středu díry a řežeš , nebo nástavec se stejnou funkcí do vrtačky
kwik

Příspěvek od kwik »

ok, a da se cetrisem oblozit zdi kolem kamen? Cetris pisou,ze je nehorlavy
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

obložit tím palubky je asi stejný jako zazděný trám v komíně :lol: .Ty palubky bych raději sundal.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Odpovědět