Špatný signál - šum

dotazy a rady na vše kolem hudby
Marcheno - FK

Špatný signál - šum

Příspěvek od Marcheno - FK »

Zdravím,
namontoval jsem si do svého vozu nové rádio, nejde o nějak extra kvalitní přístroj, ale je na USB apod.. jenže od té doby co jsem jej namontoval, tak mi normální rádio dá se říct neustále šumí, u starého, původního to nedělalo, nevíte čím by to mohlo být? jestli rádiem, či špatně zapojeným nějakým konektorem... nebo anténou?
DERMIN95
Kontaktovat uživatele:

Re: Špatný signál - šum

Příspěvek od DERMIN95 »

Máš zapojený ten zesilovač co jde od antény?
Obrázek
Vasek

Příspěvek od Vasek »

taky mslím, že to bude tím, že zesík nemá napájení. Ona totiž ta "anténa" je spíš taková parodie na anténu (normální v této době) a bez zesíku se neobejde...
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
Marcheno - FK

Příspěvek od Marcheno - FK »

Děkuji moc za radu;) vůbec jsem netušil, že něco takového existuje:D a mohli by jste mi prosím ještě nějaký ten zesilovač doporučit? Jaké by měl mít parametry?;)
Vasek

Příspěvek od Vasek »

no oni jsou v podstatě dva druhy. Ten, co má každá dnešní "anténa" stejné konstrukce jako je na feldě bývá uvnitř tý antény a bez něj to v podstatě nefunguje. http://www.autodoplnkyfro.cz/auto-anten ... -41cm.html Většina těchto zesilovačů je napájená - od kostry a + zvlášť drátem, kterej vede podél (na) koaxu. Pokud ti anténa nehraje od výměny rádia, je nejpravděpodobnější možnost, že jsi tomu zesilovači odpojil napájení. Hledej jeden drát s konektorem, obvykle je přidělán z boku na koaxu.
Pak ještě existujou zesilovače, který signál o něco zesílí, jsou samozdřejmě taky napájený, ale obvykle se dávají až k rádiu. http://www.eva.cz/zbozi/58697/ivo-zesil ... dia-am-fm/ Tyto zesilovače ovšem nejsou dělaný, aby nahradily zesilovač umístěný v anténě.
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
Odpovědět