Zdravím všechny,
no o palubákách tady nějaká řeč je, ale nemáte někdo nějaký info o typech? Chtěl jsem založit téma jen o typech. Co vím tak asi jsou jen od Apri TC-6 a TC-6P plus nějaký neoriginály. Já mám třeba, já vlastně ani nevím co mám, pač tam není štítek. Při výběru typu motoru mě to nabízí jen 40Kw a 50Kw, což je tak trochu otázka, jaký mohu mít typ? a jestli nemáte někdo zkušenosti třeba s tím jestli možné ho přeprogramovat? nebo upravit na něm korekci tak aby se choval správně pro motor 1,6MPi? Vymontoval jsem si z 1,3 BMM, kde fungoval, ale teď když jsem ho dal do 1,6ky tak je mi asi k ničemu. Navíc nemám MPi čidlo vstřiku což už by se dalo replikou která se řeší v jiném témetu.
Díkec za odpovědi
Typy palubních počítačů do Felicie
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Typy palubních počítačů do Felicie
http://feliciaklub.cz/navody/palubni-pocitac.html .. dole na tý strácnce máš odkazy na další 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
kritik
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Vás.Jsem šťastný majitel Pc 6, který byl nepoužitelny díky absenci snímače vstřiku. Díky zdejším mistrům v elektronice již ho mám v provozu a je to paráda pozorovat jak a kdy se mění spotřeba.Protože si občas pořizuji různé drobnosti do auta, prošel jsem několik čínských e shopů. Pro ty co nemají orig. PC je zde možnost a řekl bych, že je to cenově přístupnější než kupovat TC6 z druhé ruky, který je předražený a někdy nejsou ani čidla. Dám sem odkaz na snad nejznámější e shop a vybral jsem ten nejdraží pc HUD display. Dá se pořídit i levnější, za cca 64 dollarů. Při kurzu 20,- Kč to je stále méně než v aukcích či inzerátech. Obchod je seriozní, doprava vcelku rychlá a zadara.Zde zmíněný odkaz- http://dx.com/p/ash-4-actisafety-multi- ... lay-235936 kritik
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Kupovat nějakej displej za 2000, když k němu potřebuju další věci, jako OBD kabel, a ještě nějak vymyslet vkusné umístění v palubní desce, takže ve finále to vyjde dráž než originální počítač... Ano, to dává logiku.

Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Moc jsem to nezkoumal .. ale pokud to funguje pomocí OBD konektoru tak z toho nebude stejnak fungoval nic okolo spotřeby a rychlosti neboť žádné takové informace nejsou v autě nikde bez dodatkových čidel co má origo palubák dostupné 
Zdravim
K těm typům můžu říct jenom tak, mam dvě auta a nedalo mi to začal jsem schánět palubák aspoň jeden a uvidí se.
Scháněl jsem všude na aukru, bazoši, vrakárny. Buď sem měl štěstí nebo nevím během měsíce se sehnal hned dva jeden za 300 Kč. Druhý za 700 Kč.
Musím přiznat byly bez čidel průtoku a teplotních čidel. Všechny čidla jsem sehnal na http://www.specialnielektronika.cz (díky chlapci).
Jestli scháníte palubák oběhněte si nejlépe ve svém okolí vrakoviště nebo tam kde likvidují vozidla (oni ani nemají kolikrát šajn k čemu to je a vyhodí to mezi plasty do šrotu - mě takhle utekly dva).
Když ten (palubák - displej nad tlačítkama světel - jsem říkal já), už máte s kabeláží i bez ní, pro mpi nejlépe s výrobní číslem tuším 17769 a více v menu jde navolit 1.3 a 1.6.
Podle pana Třetiny byl měl fungovat i ten s menším číslem i s mpi.
A teď to nejhlavnější obraťte se na chlapi na specialnielektronika.cz ty vám dodají vše potřebné i radu fakt to maj zmáklý.
Ale ještě k těm typům - jenom co sem pochytil z internetu a schánění:
TCP-6
Do toho výrobního čísla 17769 tuším verze pro BMM 40 a 50 kw
TCP-6 a TCP-6P
od tohoto čísla výš verze pro BMM 40, 50 kw a MPI 1.3 obě varianty, 1.6
Bacha ještě je jedna verze pro motor 1.9 D, ale nevim název. Nemá čidlo průtoku paliva a ukazuje omezené informace.
Jo a ještě jsem se setkal s palubákem udělaným doma na koleně více na http://jedla.4fan.cz/auto/palubni_pocitac/palubak.php
K těm typům můžu říct jenom tak, mam dvě auta a nedalo mi to začal jsem schánět palubák aspoň jeden a uvidí se.
Scháněl jsem všude na aukru, bazoši, vrakárny. Buď sem měl štěstí nebo nevím během měsíce se sehnal hned dva jeden za 300 Kč. Druhý za 700 Kč.
Musím přiznat byly bez čidel průtoku a teplotních čidel. Všechny čidla jsem sehnal na http://www.specialnielektronika.cz (díky chlapci).
Jestli scháníte palubák oběhněte si nejlépe ve svém okolí vrakoviště nebo tam kde likvidují vozidla (oni ani nemají kolikrát šajn k čemu to je a vyhodí to mezi plasty do šrotu - mě takhle utekly dva).
Když ten (palubák - displej nad tlačítkama světel - jsem říkal já), už máte s kabeláží i bez ní, pro mpi nejlépe s výrobní číslem tuším 17769 a více v menu jde navolit 1.3 a 1.6.
Podle pana Třetiny byl měl fungovat i ten s menším číslem i s mpi.
A teď to nejhlavnější obraťte se na chlapi na specialnielektronika.cz ty vám dodají vše potřebné i radu fakt to maj zmáklý.
Ale ještě k těm typům - jenom co sem pochytil z internetu a schánění:
TCP-6
Do toho výrobního čísla 17769 tuším verze pro BMM 40 a 50 kw
TCP-6 a TCP-6P
od tohoto čísla výš verze pro BMM 40, 50 kw a MPI 1.3 obě varianty, 1.6
Bacha ještě je jedna verze pro motor 1.9 D, ale nevim název. Nemá čidlo průtoku paliva a ukazuje omezené informace.
Jo a ještě jsem se setkal s palubákem udělaným doma na koleně více na http://jedla.4fan.cz/auto/palubni_pocitac/palubak.php
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Verze pro diesel je TM-3
... jak je napsáno v odkazu v druhém příspěvku
... jak je napsáno v odkazu v druhém příspěvku
Pro každého, kdo by chtěl palubní počítač a chtěl by si ho udělat sám z nokie 3310! Ale jen pro ty nejšikovnější, takže já mám zase smůlu
http://jedla.4fan.cz/auto/palubni_pocitac/palubak.php
Felinka, moje láska