Teče k motoru

karoserie, narazniky, skla atd.
diabolos - FK

Teče k motoru

Příspěvek od diabolos - FK »

Zdravím všechny, vím že podobné věci se tu řeší pořád, ale nikde jsem nenašel odpovědi na své otázky. Před pár dny jsem si všiml že mi teče do motorového prostoru. Voda stéká po skle a zřejmě by měla odtékat někde pod blatníkem na zem, ale místo toho teče nějakém otvorem pro kabely k motoru. Je můj předpoklad správný, že má odtékat nějakými kanálky pod blatníkem? Je možné,že je to tam prostě ucpané, a proto mi to teče k motoru? Je sice pravda, že se mi objevila trocha vlhkosti i pod volantem, ale to je dle mého názoru způsobeno tím že pod kapotou mám bazén. Díky moc za odpovědi.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Teče k motoru

Příspěvek od Kuladmin »

Nejak nechapu jak to myslis. Jak ke kabelum?? ty jsou zvedle v prostoru do kabiny od motoru - v prepazce. Voda by mela z okna pres ten plast pod oknem pripadne pod nim jet dostran a bud v rozich za blatnik a nebo stekat po stranach na vrchu blatniku ke svetlum dopredu.
diabolos - FK

Příspěvek od diabolos - FK »

Díky, celkem jsi mi pomohl, no voda steka po tom plastu do rohu za blatník, ale vrací se otvorem který je z mot. prostoru k blatníku, vede jím jeden kabel(zřejmě od blinkru). Asi sundám blatník a mrknu jak to tam vypadá.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Tak to tam mas diru ktera tam nepatri okolo toho kabliku k blinkru je gumova pruchodka mas ji tam?
Odpovědět