Auto Kelly

pokec o všem možném i nemožném
VINCENZO - FK

Auto Kelly

Příspěvek od VINCENZO - FK »

Zdar borci,
objednavali jste nekdy neco pres eshop na strankach Auto Kelly?
Zaregistroval jsem se,po potvrzeni o registraci e-mailem jsem nahazel nejaky veci do ,,kosiku,, pak jsem to v nem normalne potvrdil tlacitkem ,,objednat vse,, na to konto se kosik jakoby vyprazdnil, ty dily co jsem objednal vidim v kolonce ,,objednavky,, ale neprislo mi nejaky potvrzeni na mail ze tu objednavku prijali ani nic takovyho a kdyz si v tom eshopu najedu do polozky ,,zavazne objednano,, tak to mam taky prazdny. Tak nevim, funguje ten eshop vubec? Abych nesel pozejtri na pobocku pro ty veci zbytecne. Ne vsecko meli skladem, neco se mi zobrazilo ze maji na centralnim sklade, to ale prej neni problem, podle napovedy, jen se dodani prodlouzi o den.
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto Kelly

Příspěvek od Maty »

Už nevim jak to fungovalo ... ale když jsem to objednal tak to pak na pobočce bylo ... nejjednodušší bude než tam pojedeš zavolat si tam ;)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
VINCENZO - FK

Příspěvek od VINCENZO - FK »

Takze je sance ze to funguje, to me celkem uklidnilo, diky Ti.
kritik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kritik »

Ahoj, nevím zda je to již vyřešeno, ale třeba se to bude hodit i někomu jinému. Před časem jsem koupil rádio se zajížděcím 7" displejem a když jsem ho vybalil, zjistil jsem, že nemá kabeláž pro připojení. Kdyby šlo jen o repro bylo by to v poho, ale zpětná kamera a další výstupy jsem nemohl připojit. Zjistil jsem, že výhradním dovozcem je právě Autokelly a tak po delším pátrání jsem získal kontakt na reklamačního technika pana Marka Imlaufa, který mi kabeláž poslal na jejich, pro mě nejbližší pobočku.Komunikace, ochota a rychlé zaslání a kabeláž zadara. Ještě uvedu kontakt: Marek Imlauf Kunice 227,25163 Stránčice a mail: marek.imlauf@autokelly.cz. Tak kdyby chtěl někdo něco od Kelly, nebo reklamaci, může se to hodit. Láďa
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

nevim já kouknu na stránky jestli maji věc na pobočce když ne tak zvednu telefon a objednám to ale je fakt že to beru na známýho kvuli slevám :lol:
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Pokud nemáš známého na slevy v Autokelly cenu tam něco brát :D
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
molanmolab

Příspěvek od molanmolab »

VINCENZO píše:Zdar borci,
objednavali jste nekdy neco pres eshop na strankach Auto Kelly?
Zaregistroval jsem se,po potvrzeni o registraci e-mailem jsem nahazel nejaky veci do ,,kosiku,, pak jsem to v nem normalne potvrdil tlacitkem ,,objednat vse,, na to konto se kosik jakoby vyprazdnil, ty dily co jsem objednal vidim v kolonce ,,objednavky,, ale neprislo mi nejaky potvrzeni na mail ze tu objednavku prijali ani nic takovyho a kdyz si v tom eshopu najedu do polozky ,,zavazne objednano,, tak to mam taky prazdny. Tak nevim, funguje ten eshop vubec? Abych nesel pozejtri na pobocku pro ty veci zbytecne. Ne vsecko meli skladem, neco se mi zobrazilo ze maji na centralnim sklade, to ale prej neni problem, podle napovedy, jen se dodani prodlouzi o den.
To se mi taky stalo. Čekal jsem potvrzení, že si proto můžu přijít, ale nic nedorazilo. Tak jsem volal na infolinku, kde mi řekli, že můžu normálně přijít, že mail nechodí.
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

Maty píše:Pokud nemáš známého na slevy v Autokelly cenu tam něco brát :D
ani po těch slevách to nejni nic moc :scratch:
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

Já tam teď koupil velké pravé sklo zrcátka za 300,-. U Hellera by stálo +/- 1200,- 8-)
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Já si tam dělal objednávku jen jednou.. Za chvíli mi přišel mail,že si to můžu vyzvednout,takže bez problému ;)
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Sadra17 píše:ani po těch slevách to nejni nic moc :scratch:

to máš sice pravdu, ale pokud díly potřebuju hned a nemam čas je objednávat po internetu tak každá sleva dobrá :)
kwik

Příspěvek od kwik »

ono taky autokelly je primárně určeno pro autoservisy. Dopoledne se objedná, odpoledne přijede dodávka. Popř. odpoledne se objedná a ráno přijede dodávka. Takhle to má zařízené známý, a slevy tam má, že kolikrát je cena originál dílu lepší, než kdybych díl hledal na internetu nejlevější..
H4nIS

Příspěvek od H4nIS »

Slevu muze mit skoro kazdy jen vedet jak na to :)
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
Odpovědět