Auto nejede, neví si rady ani servisák
-
gorg - FK
Auto nejede, neví si rady ani servisák
Zdravím všechny, mámfeldu 1.3Mpi combi. Před pár dny mi zničeho nic během jízdy zhasl motor. Servisák vše prověřil/vyměnil a vše je dle něj OK - svíčky háží jiskru, palivo stříká, olej ok, všechna kabeláž i pojistky v pořádku - zkrátka vše je, jak má být. Je z toho zoufalý, takže mi volal, jestli tam nemám nějaký tajný vypínač - prý se s takovou záhadou ještě nesetkal. Nemá někdo podobnou zkušenost resp. radu, co by to mohlo být? Předem díky za jakýkoliv nápad.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto nejede, neví si rady ani servisák
A co imo je v pořádku , co to dělá při startování,má to snahu ? nejede nebo i nejde nastartovat ? Chtělo by to víc informací .!!
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
gorg - FK
Dostávám informace postupně. Nejde ani nastartovat. Imobilizérem to údajně není, jiskru to háže. Teď se mu to podařilo nahodit (prý to šlo velmi nesměle), ale po chvíli se motor samovolně vypnul. Řídící jednotku testoval, vše je dle něj ok. Nová teorie - obstrukce palivové hadice.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Zmeril bych tlak nebo precerpane mnozstvi paliva aby se vedelo jak je na tom cerpadlo. Muze byt cerpadlo + filtr palivovy, zapalovaci lista (civka), zkontroloval bych kostry jak u cerpadla tak u motoru, pac snimac polohy klikovky. Todle jsou nejcastejsi veci.
-
gorg - FK
Zdravím,
díky za nápady, nicméně vše zde uvedené bylo údajně prověřeno a vše je ok. Už si na to i přizval pomoc a nikdo nic netuší. Vypadá to, že Ježíšek u nás místo nadělování bude brát:-) Takže suma sumárum: auto se po několikáté podaří nastartovat, čímž se tam nějak udělá tlak benzínu. Motor nejprve kucká, pak se rozběhne a cca 30 vteřin běží stabilně. Pak samovolně zhasne a opět to samé. Vyměnil palivový filtr,cívku,svíčky, benzínové čerpadlo,baterku, zkontroloval řídící jednotku a já nevím co ještě, vše prý pracuje, jak má. Je v koncích...
díky za nápady, nicméně vše zde uvedené bylo údajně prověřeno a vše je ok. Už si na to i přizval pomoc a nikdo nic netuší. Vypadá to, že Ježíšek u nás místo nadělování bude brát:-) Takže suma sumárum: auto se po několikáté podaří nastartovat, čímž se tam nějak udělá tlak benzínu. Motor nejprve kucká, pak se rozběhne a cca 30 vteřin běží stabilně. Pak samovolně zhasne a opět to samé. Vyměnil palivový filtr,cívku,svíčky, benzínové čerpadlo,baterku, zkontroloval řídící jednotku a já nevím co ještě, vše prý pracuje, jak má. Je v koncích...
přicpaný výfuk.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je tlak paliva z čerpadla? Musí být minimálně 100kPa---1atm.